Τι αναφέρει η ΔΕΗ για την εξόφληση του Έκτακτου Ειδικού Τέλους Ακινήτων

Στις Δ.Ο.Υ. θα μεταφέρει η ΔΕΗ από τις 25 Ιουλίου και μετά όλα τα ανεξόφλητα ποσά του Εκτάκτου Ειδικού Τέλους Ακινήτων που χρέωσε στους καταναλωτές της μέσω των λογαριασμών ρεύματος……..
Σε κάθε περίπτωση κατά την οποία φορολογούμενος θα εξοφλήσει το ΕΕΤΑ του έτους 2013 μέσω του λογαριασμού ρεύματος μετά την 25η Ιουλίου, το ποσό του φόρου αυτού θα αφαιρεθεί από τον επόμενο λογαριασμό ρεύματος, καθώς θα θεωρείται πλέον οφειλή προς την Δ.Ο.Υ. και θα πρέπει να εξοφληθεί με τις διαδικασίες που προβλέπει ο Κώδικας Είσπραξης Δημοσίων Εσόδων.

Ειδικότερα, με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΔΕΗ σχετικά με την εξόφληση του Έκτακτου Ειδικού Τέλους Ακινήτων (ΕΕΤΑ) έτους 2013 μέσω των λογαριασμών ρεύματος, ενημερώνει τους πελάτες της για τα ακόλουθα:

«Σε εφαρμογή της ισχύουσας νομοθεσίας, στο τέλος Ιουλίου 2014 η ΔΕΗ θα επιστρέψει στο Υπουργείο Οικονομικών, όλα τα ανεξόφλητα ποσά ΕΕΤΑ 2013.

Eπισημαίνεται ότι, όποιος πελάτης εξοφλήσει μετά την 25η Ιουλίου 2014 λογαριασμό που έχει λήξει, τυχόν ανεξόφλητο ποσό ΕΕΤΑ που περιλαμβάνεται σε αυτόν, δεν θα αποτελεί πλέον …………………….ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *