Σας ΙΚΕΤΕΥΩ Έλληνες. ΟΧΙ άλλο ΕΜΦΥΛΙΟ στην Ελλάδα μας

Ζούμε πολύ δύσκολες ώρες σαν έθνος μετά τα προχθεσινά γεγονότα με το νεκρό Παύλο Φύσσα.

Οι πράκτορες των εχθρών της Ελλάδας, εξωτερικών και εσωτερικών, έχουν απλώσει τα πλοκάμια τους και έχουν αρχίσει να μας σπρώχνουν σε…
ένα δρόμο χωρίς γυρισμό.

Οι ώρες είναι κρίσιμες και πρέπει να πρυτανεύσει η λογική και όχι το μίσος. Μίσος που είναι εύκολο να πάρει τεράστιες διαστάσεις όχι μόνο λόγο πολιτικών πεποιθήσεων αλλά κυρίως λόγο της εξαθλίωσης που έχουν υποστεί οι Έλληνες τα τελευταία 5 χρόνια από τις Προδοτικές κυβερνήσεις του ΓΑΠ και του Τρελ-Αντώνη.

Είναι η κατάλληλη ώρα γι’ αυτούς που θέλουν να μας βάλουν να φαγωθούμε για άλλη μια φορά μεταξύ μας να το πετύχουν. Αυτές τις ώρες είναι πολύ εύκολο γι’ αυτούς να προκαλέσουν για άλλη μια φορά τον Εθνικό διχασμό στην Ελλάδα μας.

Με πρόσχημα και αφορμή τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα θα στρέψουν τους μεν εναντίον των δε και θα μας βάλουν ξανά σε εμφύλιο όπως το 1946 – 1949.

Οι προθέσεις τους είναι φανερές και δεν πρέπει για άλλη μια φορά να τους επιτρέψουμε να μας κάνουν το ίδιο πράγμα.

Είναι νωπές ακόμα οι μνήμες από τον Εμφύλιο σε όλους του Έλληνες κάθε γενιάς. Ελπίζω να μην ξεχάσατε Έλληνες αυτά τα τραγικά χρόνια που πέρασε η πατρίδα μας.

Αν κάποιοι τα έχουν ξεχάσει ή κάποιοι δεν τα έχουν διδαχθεί υπάρχουν ακόμα εν ζωή άνθρωποι σε όλη την Ελλάδα που τα έζησαν και τα θυμούνται με κάθε λεπτομέρεια.

Τρέξτε σ’ αυτούς και ρωτήστε τους να σας πουν τι θυμούνται και τι είδαν τα μάτια τους αυτές τις μαύρε μέρες για το Έθνος μας.

Ρωτήστε, ψάξτε, διαβάστε και τέλος σκεφθείτε τι αποτέλεσμα θα έχει μια νέα διαμάχη μεταξύ μας.

Σκεφθείτε με το μυαλό αυτών που θέλουν το θάνατο το δικό μας και της πατρίδος μας και δείτε γιατί θέλουν να σκοτωθούμε για άλλη μια φορά μεταξύ μας.

Σκεφθείτε τις γονείς που ακόμα κλαίνε τα παιδιά τους και τα δάκρυά τους δεν έχουν στερέψει ακόμα από τον προηγούμενο εμφύλιο.

Σκεφθείτε τα αδέλφια που βρέθηκαν απέναντι και σκότωνε ο ένας τον άλλο.

Σκεφθείτε τα παιδιά που δεν γύρισε ο πατέρας ή η μάνα από τον εμφύλιο.

Και τέλος σκεφθείτε την ΕΛΛΑΔΑ μας που τόσα μας έχει προσφέρει και επειδή κάποιοι ΠΡΟΔΟΤΕΣ θέλουν την έχουν κατατάξει στον πάτο.

Γι’ αυτό λοιπόν φωνάζω σε όλους

ΣΑΣ ΙΚΕΤΕΥΩ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΕΜΦΥΛΙΟ

http://eleytheroi-ellines.blogspot.gr/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *