”Βόμβα” από τον Κώστα Σημίτη : ”Ναι στην αναδιάρθρωση χρέους”

Πως θα απαντήσει ο Γ.Παπανδρέου

– Ο πρώην πρωθυπουργός προτείνει αναδιάρθρωση ΤΩΡΑ
– ”Δεν κινδυνεύουν οι καταθέσεις των πολιτών”
– Financial Times : Η γερμανική κυβέρνηση από καιρό προετοιμάζεται για την ελληνική αναδιάρθρωση
– Τι προβλέπει το γερμανικό σενάριο για το ελληνικό χρέος – Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα αντιστέκεται προς το παρόν στα….
σχέδια του Βερολίνου
”Η αναδιάρθρωση του χρέους θα απελευθερώσει δυνάμεις” υποστηρίζει ο πρώην πρωθυπουργός Κ. Σημίτης στην εφημερίδα ”Βήμα της Κυριακής” καθώς όπως λέει ”η αναδιάρθρωση του χρέους ξεκαθαρίζοντας το τοπίο, θα απελευθερώσει δυνάμεις”.

Σύμφωνα με τον πρώην πρωθυπουργό : ”Η αναδιάρθρωση μπορεί να έχει αρνητικές συνέπειες και δεν είναι σκόπιμη όταν η χώρα είναι απροετοίμαστη και σε αδυναμία να ελέγξει τις επιπτώσεις. Όμως, μία καλά προετοιμασμένη αναδιάρθρωση θα βελτιώσει ουσιαστικά τη θέση μας”.

Ο κ. Σημίτης υποστηρίζει πως η Ελλάδα θα πρέπει να προχωήσει σε αναδιάρθρωση του δημοσίου χρέους το συντομότερο δυνατόν σε συνεννόηση με τους εταίρους στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Καταρρίπτοντας τις φήμες περί τραπεζικών κλυδωνισμών, ξεκαθαρίζει πως από την αναδιάρθρωση δεν κινδυνεύουν οι καταθέσεις των πολιτών στις τράπεζες και εκτιμά πως ακόμα και αν η Ελλάδα υποστεί μία 20ετή δοκιμασία σκληρής λιτότητας για να αποφύγει την αναδιάρθρωση, τίποτα δεν εγγυάται ότι θα επιτύχει την αποπληρωμή του δημοσίου χρέους, αφού, όπως τονίζει ”είναι επιπόλαιο να ελπίζουμε ότι τα επόμενα 20 χρόνια δεν θα προκύψουν οικονομικές αναταραχές, νομισματικές κρίσεις, ανατιμήσεις του πετρελαίου που θα έχουν ως αποτέλεσμα να αναπαράγονται οι κρίσεις”.

Σε ό,τι αφορά τις θυσίες και τα σκληρά μέτρα, ο κ. Σημίτης υποστηρίζει πως οι Έλληνες δεν θα πρέπει να ζήσουν για 20 χρόνια σε κατάσταση συνεχών δυσκολιών, λόγω των υψηλών επιτοκίων, που συμφωνήθηκαν σε κατάσταση κρίσης, ενώ επισημαίνει πως”η αναδιάρθρωση δεν είναι πανάκεια για αυτό και δεν παύει η αναγκαιότητα προσαρμογής προς τους κανόνες των συνθηκών για το δημόσιο χρέος και το έλλειμα, ούτε απαλάσσεται η Ελλάδα από το μνημόνιο και τις άλλες υποχρεώσεις που έχει αναλάβει”.

Η θέση αυτή του Κώστα Σημίτη όχι απλά έρχεται σε αντίθεση με όσα ανακοίνωσε πριν από λίγες ώρες ο Πρωθυπουργός αλλά ουσιαστικά τα δυναμιτίζει όπως βάζει ”μπουρλότο” πλέον στα εσωτερικά του ΠΑΣΟΚ.

Όλα δείχνουν όμως πως η Γερμανία έχει ήδη έτοιμα σχέδια για την αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους καθώς η κυβέρνηση Μέρκελ δεν πιστεύει πως τα μέτρα που εξαγγέλλονται στην Ελλάδα θα πετύχουν την έξοδο της χώρας από την κρίση.

Τα Γερμανικά σχέδια συναντούν ένα μεγάλο εμπόδιο, την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα που φοβάται ντόμινο χρηματοοικονομικής κρίσης.

Το σενάριο που φέρει γερμανική υπογραφή είναι να πειστούν οι κάτοχοι ομολόγων να ανταλλάξουν επικίνδυνα ελληνικά κρατικά ομόλογα, σχεδόν σε τιμές αγοράς για πιο ασφαλείς τίτλους που θα έχουν την εγγύηση της ευρωζώνης.

Μία δεύτερη σκέψη είναι το Ευρωπαϊκό Ταμείο Χρηματοοικονομικής Σταθερότητας να αγοράσει ελληνικά ομόλογα και να επεκτείνει την διάρκειά τους ή να αποσύρει το χρέος.

”Η κυβέρνηση έχει εδώ και καιρό να προετοιμάζεται για την ελληνική αναδιάρθρωση” δήλωσε υψηλόβαθμος Γερμανός αξιωματούχος στους Financial Times τονίζοντας : ”Δεν πιέζει όμως την Ελλάδα προς αυτή την κατεύθυνση. Γνωρίζει ότι κανένα από αυτά τα σχέδια δεν θα πετύχει εάν δεν το θέλουν οι Έλληνες”.

Η Γερμανική στροφή προς την αναδιάρθρωση έγινε ολοφάνερη από τις δηλώσεις του Warner Hoyer, αναπληρωτή υπουργού Εξωτερικών, στο Bloomberg πως : ”ένα εθελοντικό πρόγραμμα αναδιάρθρωσης δεν θα ήταν καταστροφικό, το Βερολίνο είναι έτοιμο να στηρίξει μία τέτοια προοπτική”.

Οι δηλώσεις αυτές δεν ξέφυγαν της προσοχής των αγορών και έτσι ακόμα και σήμερα τα Spread του 10ετούς ελληνικού ομολόγου έπιασαν τις 1075,4 μονάδες βάσης.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες στο παρασκήνιο της γερμανικής πολιτικής σκηνής δίνουν και παίρνουν οι ενέργειες για διακομματική ομοφωνία στην κυβέρνηση συνασπισμού της Άνγκελα Μέρκελ.

http://harrytsopanos.blogspot.com/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

34 Comments

 1. Ανώνυμος

  ΝΤΑΒΑΤΖΗ Ο ΓΕΡΟΣ ΣΟΥ, ΣΤΙΝ ΑΛΒΑΝΙΑ.[ ΒΗΟΡΤ ΝΗΟΡ ΓΡΟΙΠ BNFJO BNNTIOP DGHJO FDGHJIW,VHGXSJA;L,ERYFNXK,MOPUJYITI,SDEFRG ASERYFMJ,RYUTIRPDSJ. ]

  Reply
 2. Ανώνυμος

  ΟΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΝΑΝΑΙ ΧΑΜΗΛΕΣ
  ΓΙΑ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΛΟΓΟ…[ΑΝΑΣΚΟΛΟΠΗΣΗ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ…]

  Reply
 3. ΝΤΑΒΑΤΖΗΣ

  10,34 καλά ρε κορίτσι μου εχθές δεν είπες ότι θα έφευγες???
  ψοφάς για μπινελίκια.
  σιχαμένη μαζόχα.

  Reply
 4. Ανώνυμος

  ΕΛΛΗΝΕΣ !
  Ακούστε την Ο.Ε.Α. για να σωθείτε!
  Στο ellhnkaichaos.blogspot.com
  υπάρχει το Α’ + Β' ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ
  + ΤΡΙΜΕΡΕΙΣ ΑΡΧΑΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ
  ΤΕΧΝΕΣ ΤΡΙΜΕΡΟΥΣ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ.
  450.000 Αλβανοί ουτσεκάδες (UCK+UCC) και
  700.000 χατζαροφόροι ισλαμιστές ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
  περιμένουν το σύνθημα για να μας ΞΕΣΚΙΣΟΥΝ.
  Λέτε, αν περιμένουμε, έτσι να κάνουμε και καινούριες γνωριμίες;(!)

  Reply
 5. Ανώνυμος

  ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΕ
  Τι φρουρείς;
  Δεν υπάρχει πλέον πρασινάδα, μόνον στάχτη και αποκαίδια.

  Reply
 6. Ανώνυμος

  Παιδία τα πράγματα δεν είναι καλά…
  Αντιγράφω από το http://www.drougos.gr
  ΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ.-ΕΚΠΕΜΠΩ SOS. /ΣΑΒΒΑΤΟ 16-4-2011.
  ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ
  *ΣΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΤΩΣΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Γ.Α.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΖΗΤΗΜΑ ΑΝ ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ 28-30% ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.
  *ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΑΔΥΝΑΤΕΙ ΝΑ ΟΡΘΩΣΕΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟ ΛΟΓΟ. ΔΕΝ ΠΕΙΘΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ. ΛΑΘΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΥΡΩ ΤΟΥ. ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΚΑΤΩ ΤΟΥ 30%. ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΒΑΡΕΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ.
  *ΣΕ ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ Η ΧΩΡΑ. ΑΓΝΩΣΤΟ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ.
  *ΚΑΙ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΔΕΝ ΠΕΙΘΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΧΥΠΟΠΤΟ ΠΟΛΙΤΗ. ΟΡΙΑΚΑ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΜΙΚΡΟΑΝΕΒΑΣΜΑΤΑ.
  *ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ Η ΝΤΟΡΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΜΕ ΤΑ ΝΥΝ ΔΕΔΟΜΕΝΑ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΗΜΕΡΟΣ.
  *ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΛΑΟ. ΕΚΛΕΙΠΟΥΝ ΟΙ ΦΩΝΕΣ ΛΕΒΕΝΤΙΑΣ. ΜΑΡΑΖΩΝΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΣΑΚΩΝΟΝΤΑΙ Ο ΕΝΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ, ΣΤΡΙΦΟΓΥΡΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΘΕΜΑΤΑ ΣΑΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΨΩΜΙΑΔΗ.
  *ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΝΔΕΛΕΧΗΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ, ΕΝΩ Ο ΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΖΑΛΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΑΝΕΔΑΦΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ-ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ-ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ-ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΩΝ ΤΕΤΡΙΜΕΝΩΝ.
  *ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΩΣ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΤΟΥ ΤΟΥΝΕΛ. Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΝΟΣΟΥΝ. ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΜΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ.

  Reply
 7. Ανώνυμος

  ΑΣ ΨΗΦΗΖΑΤΕ ΚΟΡΟΙΔΑ, ΤΟΥΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΚΑΦΕΝΟΙΟΥ
  ΤΟΥ, Ν Δ. ΚΚΕΞ,ΣΥΡΙΖΑΕΞ,ΛΑΕΞ.ΚΛΠ.
  Ο ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΣ.

  Υ.Γ.ΟΠΙΟΣ ΜΕ ΒΡΙΣΗ ΓΑ,,Μ,,ΤΕ Η ΜΑΜΑΚΑ ΤΟΥ.

  Reply
 8. Ανώνυμος

  Προκειμένου να υπομένουμε καθημερινά το βασανιστήριο της σταγόνας, καλύτερα να μας αδειάσουν στο κεφάλι, τον κουβά με το παγωμένο νερό, μια και έξω.
  Θα συνέλθουμε πιο σύντομα απο την ψυχρολουσία που θα υποστούμε.
  Ο Κινέζος είναι συνυπεύθυνος για τα σημερινά δεινά.

  Reply
 9. Ανώνυμος

  όταν κάποτε μερικοί λέγαμε ότι το πασοκ είναι μια ιδιότυπη
  χούντα μας λέγατε φασίστες
  τώρα φοβάμαι (μακάρι να κάνω λάθος)
  ότι η κατάσταση δεν είναι πλέον αναστρέψιμη

  Reply
 10. Ανώνυμος

  ΚΑΙ ΟΜΩΣ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΠΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΦΟΡΟΥΣ,ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ
  Ο ΤΖΕΦΡΥ ΣΑΣ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΧΑΧΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΞΕΡΑΤΕ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΤΙ ΛΑΜΟΓΙΟ ΕΙΝΑΙ ΦΑΤΕ ΤΟΝ ΣΤΗ ΜΑΠΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΟΥΓΚΑ

  Reply
 11. Ανώνυμος

  ΣΚΑΤΟΕΒΡΑΙΕ, ΓΕΡΜΑΝΟΛΑΓΝΕ ΣΗΜΙΤΑΚΟ, ΑΚΟΜΑ ΕΚΕΙ ΕΙΣΑΙ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΣ ΕΣΥ, ΣΤΟ Γ' ΡΑΙΧ ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΑ.ΑΝ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ, ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΛΩΠΟΔΥΤΗ!!!

  Reply
 12. Ανώνυμος

  .Συμβάλετε με την ενεργή συμμετοχη σας και την γνώσης σας, στην συγκρότηση του πλανητικού δικτύου Κοινοτήτων και Εκκλησιών του Δήμου και τις Απολλώνιας Αδελφότητας Ελλήνων.

  Σε αυτές τις Κοινότητες Εκκλησιες του Δήμου, οι Έλληνες διδάσκονται, βιώνουν και αναβιώσουν τον αυτοδιοικητικό τρόπο οργάνωσης τις κοινωνίας τους και των συγκυριών δεδομένων, αναλαμβάνουν την διακυβέρνηση τους και την κυριαρχία τους επί τις πατρίδος των.

  Σε αυτές τις κοινότητες Εκκλησιες του Δήμου οι Έλληνες διδάσκονται, βιώνουν και αναβιώνουν την Σοφια, Αρετή, Λογικότητα, Αδελφότητα, Ενότητα το Επιχειρείν και το Αυτοδιοικείν.

  Οι ιστότοποι μας:

  http://planitiko-diktyo-ellinwn.ning.com, http://diktyoellinwn.wordpress.com,
  http://diktyoellinwn.freeforums.org/index.php

  Reply
 13. Ανώνυμος

  ΣΑΣ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΑΘΛΙΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ .
  ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΗΤΕ ΠΡΙΝ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΚΟΥΦΑΡΙΑ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΠΟΥΛΗΘΗ.
  ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΑΤΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟΤΡΑΥΜΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΘΑ ΠΟΥΛΟΥΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΣΑΣ ΣΤΟΥΣ ΣΑΠΙΟΚΩΛΟΥΣ ΑΜΕΡΚΑΝΟΓΑΛΟΕΓΓΛΕΖΟΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΤΑ ΚΥΠΑΡΙΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΓΙΑ ΔΩΡΗΤΕΣ ΟΡΓΑΝΩΝ ΠΟΥ ΨΗΦΗΣΑΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ.

  Reply
 14. Ανώνυμος

  ΙΝΔΙΑΝΟΣ

  ΡΕ ΚΙΝΕΖΟ ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΡΕ ΑΝΤΡΑΚΛΑ..

  ΕΑΝ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΣΑΣ ΦΕΡΗ ΠΙΣΩ ΤΑ ΛΕΗΛΑΤΗΜΕΝΑ ΞΟΦΛΑΜΕ;;

  Reply
 15. Ανώνυμος

  Εχουνε παγιδευσει τον κοσμο. Αυτοι εχουνε τα φραγκα εξω και ζουνε για 30 γενιες.

  Reply
 16. Ανώνυμος

  και το κουφό είναι ότι σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις το πασοκ παραμένει κυρίαρχη πολιτική δύναμη !!!

  Reply
 17. Ανώνυμος

  Καλα ειπε ο Σημιτης,αν παρεις τριαντα καμια δεκαρια να στουκαρουν οι πιλοτοι τελειωσαν κιολας.. Τι θα φαμε αυριο

  Reply
 18. Ανώνυμος

  ΣΤΗΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΜΗ ΧΑΣΕΙ ΚΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΛΙΓΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ ΤΟΥ. Ο ΦΟΒΟΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΣΠΕΙΡΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΟΠΛΟ ΤΟΥΣ.

  Reply
 19. Ανώνυμος

  ΠΑΝΤΟΥ ΜΑΧΑΙΡΙ,ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ!!!!
  ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΦΤΑΙΞΑΝ
  ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΝΑΝΔΡΟ,ΛΕΧΡΙΤΗ,ΔΟΣΙΛΟΓΟ ΚΑΙ ΑΠΛΗΣΤΟ
  ΚΟΠΡΙΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΔΟΥΛΩΘΟΥΝ!!!

  ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Η ΘΑΝΑΤΟΣ!!!!

  Reply
 20. Ανώνυμος

  ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΣΤΑΓΟΝΑ, Η ΑΛΛΗ, ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ
  ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ Η ΟΡΓΗ ΘΑ ΜΑΣ ΠΝΙΞΕΙ

  Reply
 21. Ανώνυμος

  Ας τελειώνουμε με το χρέος επιτέλους,ας πάμε σε πτωχευση αναδιάρθρωση η όπως θέλουν να το πουν μας έχουν κουράσει και έχουν διαλύσει όλη την αγορά.

  Reply
 22. Ανώνυμος

  Οι ανοχές έχουν φτάσει σε μηδενικά επίπεδα.
  Η οργή θα ξεσπάσει πρώτα στους πολιτικούς.
  Δεν υπάρχει Έλληνας που να μην είναι οργισμένος.
  Η σταγόνα που θα ξεχειλίσει το ποτήρι λείπει.
  Νάναι αυτή τα νέα μέτρα ;

  Reply
 23. Ανώνυμος

  ΛΑΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΦΑΧΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΗΔΕΣ ΣΗΜΙΤΗΔΕΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΔΕΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

  Reply
 24. Ανώνυμος

  Αμα το λέει ο Σημίτης γράψε Χ.
  Γιατί ξέρουμε ότι αυτό λέγεται για προπαγάνδα.
  Δεν λέω ότι δεν θα γίνει απλά
  ο τύπος προετοιμάζει το κλίμα.
  Βλέπεις όλα τα προχωρούν προσεκτικά και
  προετοιμασμένα.

  Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *