Οργισμένος με την Λίτσα ο Βλαστός – Τι υποστήριξε στην απολογία του

Οργισμένος με την ξαδέλφη του εμφανίστηκε ο Παναγιώτης Βλαστός, ο οποίος… υποστήριξε ότι η Λίτσα του έφαγε 1.460.000 ευρώ και όχι 250.000 ευρώ όπως είπε η ίδια στις καταθέσεις
της. Ο βαρυποινίτης, στην πολυσέλιδη απολογία του αναλαμβάνει την ευθύνη για τις άδικες πράξεις που έχει κάνει, ενώ μιλάει για τα δώρα που έκανε στην ξαδέλφη του.

Συγκεκριμένα, σχετικά με τη Λίτσα ο Παναγιώτης Βλαστός είπε:

α) Η σχέση μας με τη Λίτσα ξεκίνησε τον Μάρτιο του 2011. Το 2013 η βρωμιάρα λέει ψέμματα ότι πήγε 100.000 στην Καρπούζου. Ποτέ δεν είπα στην Λίτσα την πατσαβουρίτσα, να ξεθάψει τα χρήματα και να τα δώσει στην Αγγελέτου. Μου είχε φάει γύρω στο 1.460.000 και της έχω αγοράσει και δύο αυτοκίνητα (δώρο!)

β) Ο άνδρας της ξέπλυνε τα χρήματα λίγα λίγα, πηγαίνοντας ως ναυτικός στο Ντουμπάκι και στην Αφρική.

γ) Της είχα δώσει χρήματα να κάνει διάφορες επεμβάσεις. Ερχόταν και μου έλεγε: “Ξαδελφούλη μου αγαπημένε, η φίλη μου η Ειρήνη, έχει ένα πλαστικό πολύ καλό που της έβγαλε τα ψωμάκια από τα πλάγια… Εγώ της έδωσα 5.500 ευρώ, για λιπαναρόφηση, λιπογλυπτική στα γόνατα, υαλουρονικό οξύ 500 ευρώ και για κολλαγόνο. Και όταν την είδε ο Σκαφτούρος του είπε: Πως έγινε έτσι η ξαδέλφη σου… Αεροπλάνο έγινε…

δ) Κάθε φορά που ερχόταν να με επισκεφθεί στα Τρίκαλα της έδινα 1000 ευρώ.

ε) Δεν μου έφτιαχνε αυτή βόμβες. Ο μ…ς ο άνδρας της μου έφτιαξε μία. Αυτή της Πετράκη. Τα χρήματα της Λίτσας ήταν τα μοναδικά ξεπλυμένα χρήματα που είχα.

στ) Οταν είχε έρθει να με δει την ρώτησα τι έγιναν τα λεφτά.

-Σου ορκίζομαι ξάδελφε, τα έχω πετάξει.

– Δεν την χτύπησα γιατί είμαι πυγμάχος. Και εαν την χτυπούσα θα της είχα κατεβάσει τη μούρη κάτω και όλα τα μπότοξ μαζί.

ζ) Στο σπίτι της η Λίτσα είχε κρυμμένα 40 κιλά εκρηκτικά. Τα αγόραζε ο αδελφός της για λογαριασμό μου μαζί με 4 καλάνσνικοφ και 4 κλοκ.

η) Η αλήθεια είναι ότι η βοήθεια που μου προσέφερε η Λίτσα είναι :

-Καθάρισε 1,54 εκατομμύριο ευρώ.

-Με βοήθησε στην απόδραση από τον Κορυδαλλό

-Με βοήθησε στην απόπειρα απόδρασης από τα Τρίκαλα

-Με βοήθησε να βρώ την διεύθυνση της Πετράκη

(Ανακαίνισε και το σπίτι της όσο καιρό της έδινε τα χρήματα…)

Για την Σοφία Πετράκη, την εισαγγελέα που είχε ερευνήσει την απόπειρα απόδρασής του από τις φυλακές Τρικάλων:

Τα ΕΚΑΜ είχαν έρθει στην πτέρυγα των αλλοδαπών για να κάνουν έρευνα. Όταν διαμαρτυρήθηκα στον διευθυντή μου είπε ότι τους ΕΚΑΜΙΤΕΣ τους έστειλε η Πετράκη σε σένα για να σου βάλουνε μυαλό. Τότε πήρα την απόφαση να της τινάξω το αυτοκίνητο στον αέρα.

Για τον Γιάννη Σμπώκο

“Ποιός είναι ο Σμπώκος;” φέρεται να είπε όταν άκουσε για τις βόμβες στο σπίτι του.

Για την πρόεδρο Εφετών, Παρασκευή Καλαϊτζή, που δίκασε την υπόθεση της απαγωγής Παναγόπουλου

Στο δικαστήριο δεν είχα πει “Σας σώζει η Αγία Παρασκευή, αλλά την είχα βρίσει ευθέως λέγοντας της: Είσαι πατσαβούρα, είσαι λίγη, γιατί ακούς τι σου λένε οι μπάτσοι και παίρνεις εντολές από αυτούς.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *