Γεωργιάδης: Θα απολυθεί ο συνδικαλιστής που εκβίαζε

Θα απολυθεί από το νοσοκομείο «Σωτηρία» ο πρόεδρος των εργαζόμενων στο νοσοκομείο που συνελήφθη τη Δευτέρα για εκβίαση, επισήμανε στο ΣΚΑΪ ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης.
Ο συνδικαλιστής οδηγείται σήμερα Τρίτη στο αυτόφωρο, ενώ η αστυνομία ερευνά την εμπλοκή κι άλλων ατόμων στην υπόθεση εκβίασης…

«Πήγε να πάρει τα λεφτά, ο ισχυρισμός του ήταν ότι θα μοιραστεί τα λεφτά με τους υπόλοιπους εργαζόμενους. Θα τον βγάλουμε σε διαθεσιμότητα προς απόλυση δεν πρόκειται να μείνει άλλο» τόνισε ο κ. Γεωργιάδης.

η αστυνομία ερευνά την εμπλοκή κι άλλων ατόμων στην υπόθεση εκβιασμού

Ο συνδικαλιστής συνελήφθη επ’ αυτοφώρω έχοντας λάβει 50.000 ευρώ προκειμένου να μην προχωρήσουν οι εργαζόμενοι στο νοσοκομείο σε απεργιακές κινητοποιήσεις, με αφορμή την παραχώρηση οικήματος μέσα στην έκταση του «Σωτηρία», σε Ίδρυμα Ερευνών.

Μετά από καταγγελία της διοικητού του νοσοκομείου, οι αστυνομικοί προσημείωσαν το επίμαχο πόσο και συνέλαβαν τον συνδικαλιστή έξω από την οικία της.

Ο συλληφθείς, στην προσπάθειά του να διαφύγει, επιτέθηκε στους αστυνομικούς

Σε έρευνα στο σπίτι και το αυτοκίνητό του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: Ένα πιστόλι των 9 χιλιοστών με γεμιστήρα, δύο πτυσσόμενα μαχαίρια και ένα ζευγάρι χειροπέδες, ένα σιδερένιο πτυσσόμενο γκλοπ, μία κυνηγετική καραμπίνα και ένα μαγνητόφωνο.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *