ΟΣΦΠ: Εξαλλοι με Κορομηλά, ανεβάζει στροφές ο Λο

Εξαλλοι είναι οι άνθρωποι της ΚΑΕ Ολυμπιακός με τον Κώστα Κορομηλά, μετά τα όσο ειπώθηκαν από το…

μέλος της ΚΕΔ στην κλήρωση των διαιτητών την Τετάρτη (16/10). Ανεβάζει στροφές ο Εϊσι Λο.

Εντονο εκνευρισμό έχει προκαλέσει στους ερυθρόλευκους η συμπεριφορά του Κώστα Κορομηλά, στο πλαίσιο της κλήρωσης των διαιτητών για την 2η αγωνιστική της Α1.

Αφορμή για την ένταση ανάμεσα στις δύο πλευρές ήταν τα παράπονα του Ολυμπιακού για την αλλαγή στην κατάθεση του διαιτητή Αναστόπουλου, μετά τα όσα έγιναν στον περσινό δεύτερο τελικό με τον Παναθηναϊκό, τη διαιτησία του ντέρμπι της πρεμιέρας, αλλά και τις δηλώσεις του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρη Γιαννακόπουλου, για τον διαιτητή Γκόντα πριν από το ματς.

Ο παλαίμαχος διαιτητής και μέλος της ΚΕΔ είπε “χέσε μας” στον γενικό διευθυντή της ερυθρόλευκης ΚΑΕ, Χρήστο Σταυρόπουλο, γεγονός που έκανε έξαλλους τους ανθρώπους του συλλόγου.

Οι πρωταθλητές Ευρώπης επισημαίνουν ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο Κορομηλάς προκαλεί κάποιο στέλεχος τη ΚΑΕ και δεν αποκλείεται να προχωρήσουν ακόμα περισσότερο το θέμα.

Αναλυτικά οι διάλογοι στην κλήρωση της Τετάρτης (16/10):
Σταυρόπουλος: “Δεν έχει αλλάξει δηλαδή τα όσα είχε γράψει και υπογράψει στο φύλλο αγώνος;”.

Παπαδόπουλος: “Δεν έχουμε δει το φύλλο αγώνος. Το κείμενο που μας προσκομίσατε δεν έχει αναφορά στο φύλλο αγώνος;”.

Σταυρόπουλος: “Εσείς δεν ξέρετε τι γράφει στο φύλλο αγώνος;”.

Ζαβλανός: “Δεν έχουμε λάβει γνώση. Κανείς δεν μας το έδωσε”.

Σταυρόπουλος: “Θα σας το προσκομίσουμε κι αυτό. Και γι’ αυτό που έχετε λάβει γνώση που έγινε στα αποδυτήρια στον τελικό του κυπέλλου τι λέτε; (σ.σ. η πλευρά του Ολυμπιακού είχε καταγγείλει τον διαιτητή Αναστόπουλο για ειρωνική συμπεριφορά στον Σταυρόπουλο μετά το τέλος του τελικού)”.

Ζαβλανός: “Εχουμε λάβει γνώση τις μαρτυρίες των εμπλεκομένων που δεν το επιβεβαιώνουν”.

Σταυρόπουλος: “Ο Μάνος δηλαδή και οι άλλοι διαιτητές δεν το επιβεβαίωσαν;”.

Συμεωνίδης: “Οχι. Εμείς δεν έχουμε λόγο να μην σας πιστεύουμε αλλά δεν έχουμε και λόγο να μην πιστεύουμε τους διαιτητές”.

Σταυρόπουλος: “Τότε δεν είναι ικανοί αυτοί που βάζετε. Η γνώμη σας για τη διαιτησία του ντέρμπι;”.

Συμεωνίδης: “Ηταν άχρωμη. Εγιναν κάποια λαθάκια αλλά ήταν ανθρώπινα. Βοήθησε σ’ αυτό και το γεγονός ότι στην κλήρωση δεν υπήρχε κάποια φασαρία. Η συμπεριφορά των ομάδων ήταν σωστή”.

Σταυρόπουλος: “Πως δεν υπήρχε φασαρία; Δεν ξέρετε για τις δηλώσεις που έγιναν περί Φούφηδων και Πηλοϊδιδων ένα 24ώρο πριν τον αγώνα;”.

Συμεωνίδης: “Οχι. Εμείς δεν διαβάζουμε δημοσιεύματα”.

Ζαβλανός: “Τι να κάνουμε εμείς για όλα αυτά; Αθλητικός Δικαστής δεν υπάρχει;”.

Σταυρόπουλος: “Εσείς δεν πρέπει να προστατεύετε τους διαιτητές; Πριν λίγους μήνες επιτέθηκαν σε σπίτι διαιτητή, εσείς δεν πρέπει να πιέσετε τους φορείς για να προστατεύσουν τους διαιτητές;”.

Ζαβλανός: “Εχουν γίνει ενέργειες από την ΟΔΚΕ”.

Καφές: “Πέντε φορές έχω πάει στον αθλητικό εισαγγελέα χωρίς αποτέλεσμα”.

Ζαβλανός: “Εμείς τι άλλο να κάνουμε; Δεν υπάρχει ΕΣΑΚΕ να απευθυνθείτε;”.

Σταυρόπουλος: “Αν η διαιτησία άνηκε στον ΕΣΑΚΕ θα είχαμε βρει τη λύση”.

Σε εκείνο το σημείο σηκώθηκε όρθιος ο Κώστας Κορομηλάς και μιμήθηκε άσεμνες χειρονομίες των προέδρων των ομάδων που δημιουργούν πρόβλημα, με αφορμή το βίντεο που κυκλοφόρησε και δείχνει τον Παναγιώτη Αγγελόπουλο να πανηγυρίζει με άσεμνη χειρονομία ένα καλάθι της ομάδας.

Ο Σταυρόπουλος απάντησε σε έντονο ύφος να μη σηκώνεται όρθιος όταν του μιλάει με σκοπό να τον τρομάξει και τον ρώτησε: “Εσείς λέτε ότι δεν διαβάζετε δημοσιεύματα; Αυτά πως τα ξέρετε”.

Συμεωνίδης: “Εγώ το είπα αυτό”.

Σταυρόπουλος: “Και πέρσι σας μετέφεραν λάθος πληροφορίες για τον Μπαρτζώκα και το κάνατε θέμα χωρίς να ελέγξετε”.

Κορομηλάς: “Το είχα παραδεχθεί ότι ήταν λάθος”.

Σταυρόπουλος: “Συγνώμη όμως μέχρι και σήμερα δεν έχετε ζητήσει”.

Κορομηλάς: “Δηλαδή τι ήρθες να κάνεις εδώ, να μας κάνεις ντα;”.

Σταυρόπουλος: “Να προσέχεις πως μου μιλάς”.

Κορομηλάς: “Χέσε μας τώρα”.

Σε αυτό το σημείο απειλήθηκε έντονο επεισόδιο, αλλά τα πνεύματα ηρέμησαν με τη παρέμβαση του Νίκου Ζαβλανού και η διαδικασία της κλήρωσης ξεκίνησε κανονικά και ολοκληρώθηκε.

Βλέπει 12άδα ο Λο
Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Εϊσι Λο ανέβασε στροφές στην προπόνηση του Ολυμπιακού την Τετάρτη (16/10) και πιθανότατα θα συμπεριληφθεί στην αποστολή για την αναμέτρηση με την Ουνικάχα Μάλαγα στο ΣΕΦ (18/10), για την πρεμιέρα της Euroleague.

Σε περίπτωση που ο αμερικανός γκαρντ βγάλει το πρόγραμμα της προπόνησης της Πέμπτης (17/10) χωρίς ενοχλήσεις, τότε θα βρίσκεται σίγουρα στην 12άδα για την αναμέτρηση με την ισπανική ομάδα. Ωστόσο, η συμμετοχή του αμερικανού γκαρντ θα κριθεί από την εξέλιξη του αγώνα.

Μοναδικός απών ήταν ο Μαυροειδής, ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα στο γόνατο και η απόφαση για την αντιμετώπιση του τραυματισμού του θα ληφθεί άμεσα.

sport.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *