Τελευταία Νέα

Δομάζος: Να τους πετάξω τα λεφτά στη μούρη!

Εξαλλος είναι ο Μίμης Δομάζος με αφορμή την απόφαση της διοίκησης του Παναθηναϊκού να μη δοθούν εισιτήρια στους παλαίμαχους της ομάδας για το ντέρμπι με …
τον Ολυμπιακό. Ο ίδιος θα βρίσκεται στο παιχνίδι, λόγω του διαρκείας που του έχει χαρίσει ο Νικόλας Πατέρας και βρίσκεται σε αναζήτηση 1.000 ευρώ για να εξασφαλίσει 20 εισιτήρια για παλαίμαχους που πηγαίνουν σχεδόν πάντα στη Λεωφόρο.
Οι δηλώσεις του στη Live Sport:

“Είναι ντροπή να υπάρχει διοίκηση στον Παναθηναϊκό η οποία ζητάει λεφτά από τους παλαιμάχους που έχουν αφήσει το αίμα τους σε αυτό το γήπεδο. Πραγματικά θα προσπαθήσω να βρω από κάποιους ανθρώπους τα χρήματα -πόσα θα είναι, 1000 ευρώ συνολικά;- για να πληρωθούν τα εισιτήρια των περίπου 20 παλαιμάχων που συνήθως έρχονται στη Λεωφόρο και να πάω να τα πετάξω στη μούρη αυτών που πήραν τη συγκεκριμένη απόφαση.

Είναι απαράδεκτο αυτό που έγινε, να στείλουν τους παλαιμάχους στη Θύρα 10. Εγώ μίλησα με τον Αντωνιάδη, ο οποίος βρήκε δύο εισιτήρια (διαρκείας) από το Νίκο Πατέρα κι έτσι πήγαμε στα επίσημα, στη Θύρα 3. Μόλις μας είδε εκεί ο κ. Αλαφούζος ρώτησε αμέσως την υπάλληλο που μας εξυπηρέτησε πώς μπήκαμε μέσα. Ενοχλήθηκαν πάρα πολύ με αυτή τη συμπεριφορά, αλλά δεν θέλω να το γράψεις (σ.σ. έτσι είχε πει τότε στο δημοσιογράφο). Είναι αρχή της σεζόν, η ομάδα κάνει μία καινούργια προσπάθεια και δεν πρέπει να απασχολείται με τέτοια ζητήματα.

Εγώ δεν θα λείψω από το ντέρμπι. Όμως δεν θα δεχόμουν ποτέ να πληρώσω εισιτήριο για να παρακολουθήσω παιχνίδι του Παναθηναϊκού στο γήπεδο που έδωσα την ψυχή μου για την ομάδα. Θα προτιμούσα να πήγαινε στο Λυκαβηττό να το έβλεπα όπως έκανα μικρός. Το θέμα δεν είναι οικονομικό, αλλά ηθικό. Γι’ αυτό είμαι εξοργισμένος. Με πληγώνει η συμπεριφορά της διοίκησης, όχι το κόστος για το εισιτήριο. Να σου πω όμως και κάτι άλλο; Υπάρχουν και παλαίμαχοι που δεν έχουν να πληρώσουν ακόμα κι αυτά τα 40, 50 ευρώ. Γιατί πεινάνε. Θα λείψουν αυτά τα χρήματα από τις οικογένειές τους. Είναι ντροπή, το ξαναλέω να υπάρχει διοίκηση που ζητάει λεφτά από τους παλαιμάχους. Να τους εξευτελίζουν δηλαδή για να δουν έναν αγώνα. Αυτοί οιι άνθρωποι που πήραν τη συγκεκριμένη απόφαση έχουν κατεβάσει πολύ χαμηλά τον Παναθηναϊκό. Αν ο μεγάλος Παναθηναϊκός πάσχει από 1000 ευρώ, τότε τι να πω.

Αν ήμουν στο Συμβούλιο των παλαιμάχων όχι μόνο θα είχα παραιτηθεί, αλλά θα είχα παραιτήσει και όλο το Δ.Σ.. Είναι θέμα αξιοπρέπειας. Ας δώσουν τις θέσεις του συμβουλίου στον κ. Αλαφούζο…”.

sport.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *