Τρίκαλα: Οι μαθητές περίμεναν την καθηγήτρια γυμνοί στην τάξη – Σάλος από το βίντεο που αναγκάστηκαν να δείξουν!

Οι μαθητές που εμφανίστηκαν γυμνοί βρέθηκαν αντιμέτωποι με την οργή των γονιώντους, που κλήθηκαν στο σχολείο…

Όλα έγιναν την περασμένη Παρασκευή κατά την διάρκεια του μαθήματος της Πληροφορικής σε Λύκειο των Τρικάλων. Πρωταγωνιστές 4 μαθητές της Β Τάξης, που κατέβασαν τα παντελόνια τους και βιντεοσκόπησαν την πράξη τους, μπροστά στα έκπληκτα μάτια των συμμαθητών τους.


ΦΩΤΟ από trikalanews.gr

Το περιστατικό έγινε αμέσως αντιληπτό από την καθηγήτρια, η οποία εκείνη την στιγμή έγραφε στον πινάκα και διέκοψε την διδασκαλία, προκειμένου να οδηγήσει τους μαθητές στον Διευθυντή της Σχολικής Μονάδας.

Οι μαθητές αναγκάστηκαν να δείξουν στον Διευθυντή το βίντεο, λίγων δευτερολέπτων, που κατέγραψαν με το κινητό τηλέφωνο του ενός μαθητή και απαθανάτισαν την πράξη τους.

Έπειτα από την σύγκληση του Συμβουλίου των Καθηγητών του Σχολείου αποφασίστηκε να επιβληθεί στους 4 μαθητές πενθήμερη αποβολή και ταυτόχρονα στέρηση του δικαιώματος να συμμετέχουν σε δραστηριότητες και ομάδες του Σχολείου λόγω της ανάρμοστης αυτής συμπεριφοράς.


ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι μαθητές βρέθηκαν αργότερα με την οργή των γονιών τους, που ενημερώθηκαν και κλήθηκαν στο σχολείο. Οι 4 πρωατγωνιστές της υπόθεσης, αναγκάστηκαν να ζητήσουν συγγνώμη τόσο από την καθηγήτρια όσο και από τους συμμαθητές τους και υποσχέθηκαν ότι δεν θα δώσουν ποτέ ξανά δικαίωμα με τη συμπεριφορά τους…

Πληροφορίες από: trikalanews.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *