Μειωμένη η έξοδος για την Καθαρά Δευτέρα

Μειωμένη κατά 10% σε σχέση με πέρυσι είναι η έξοδος των εκδρομέων από τις εθνικές…

οδούς Αθηνών- Κορίνθου και Αθηνών- Λαμίας για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας, σύμφωνα με στοιχεία της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής.

Κατά τη χτεσινή ημέρα κινήθηκαν 85.000 οχήματα από την Αττική προς τα εθνικά οδικά δίκτυα. Σήμερα η κίνηση των οχημάτων κυμαίνεται στα φυσιολογικά επίπεδα και δεν σημειώνονται προβλήματα ή κυκλοφοριακή συμφόρηση.

Η φετινή έξοδος των εκδρομέων γίνεται υπό βροχή. Σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, σήμερα επικρατούν νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα νοτιοδυτικά. Η θερμοκρασία κυμαίνεται από 8 έως 15 βαθμούς στη Θεσσαλία, την Ήπειρο, τη Στερεά Ελλάδα, την Αττική, την Εύβοια, την Πελοπόννησο και τα νησιά του Ιονίου, από 7 έως 14 βαθμούς στη Μακεδονία και τη Θράκη, από 10 έως 16 βαθμούς στις Κυκλάδες, τα Δωδεκάνησα, τα νησιά ανατολικού Αιγαίου και την Κρήτη. Οι άνεμοι έχουν ένταση 3 με 5 μποφόρ, στο Ιόνιο, τις Κυκλάδες και την Κρήτη έως 6 μποφόρ, ενώ στο ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα τοπικά έως 7 μποφόρ.

Αύριο οι βροχές και οι καταιγίδες θα επιμείνουν, ενώ θα σημειωθεί μικρή πτώση της θερμοκρασίας στα δυτικά. Οι άνεμοι θα έχουν ένταση 4 έως 5 μποφόρ και στα πελάγη τοπικά 6 μποφόρ.

Παρόμοιο θα είναι το σκηνικό του καιρού και την Καθαρά Δευτέρα με βροχές και καταιγίδες, ωστόσο τα φαινόμενα από το απόγευμα και από τα βορειοδυτικά θα εξασθενήσουν και μέχρι το βράδυ θα περιοριστούν στην ανατολική χώρα. Οι άνεμοι θα έχουν ένταση 5 με 7 μποφόρ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *