ΝΤΡΟΠΗ: Νοθευμένο ελαιόλαδο και χωρίς μεσάζοντες ! Άλλη μια “επιτυχία” ανικανότητας του ΕΦΕΤ.

δηλητηριάστηκε, άλλα τα λαμόγια πού το πλάσαραν, την έβγαλαν λάδι. Καθάρισαν με μερικά ψωροψιλιάρικα…

Γιατί να μη το επαναλάβουν?

Συγχαρητήρια κύριε Τσαυτάρη-Χαρακόπουλε.

Πριν ένα χρόνο και κάτι μήνες, διακινήθηκε νοθευμένο ελαιόλαδο ΕΛΑΙΩΝΙΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ στο δήμο Κιλκίς, στα πλαίσια του κινήματος «Χωρίς μεσάζοντες»!
Η αγορά του ΜΑΙΜΟΥ ελαιολάδου από τους δημότες έγινε σε μεγάλες ποσότητες, μετά από πρωτοβουλία του…
πρώην αντιδημάρχου, Θεόδωρου Τζώτζου, μόνο που το «εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο» αποδείχθηκε «χρωματισμένο μίγμα σπορέλαιων», σύμφωνα με τις αναλύσεις του ΕΦΕΤ, ο οποίος ΚΛΑΣΙΚΑ κάλεσε τους καταναλωτές, που έχουν ήδη προμηθευτεί το ανωτέρω προϊόν να μην το καταναλώσουν.»
Το δυστύχημα είναι πως μεγάλες ποσότητες από το λάδι αυτό είχαν ήδη καταναλωθεί από τους δημότες, ενώ με καθυστέρηση είχε έρθει και η αντίδραση του δήμου. Η διανομή του λαδιού έγινε τον περασμένο Νοέμβριο (2012) και υπάρχουν δημότες που αγόρασαν ακόμη και 20 δοχεία των 5 λίτρων. Στις 8 Ιανουαρίου 2013 ο ΕΦΕΤ με ανακοίνωσή του γνωστοποίησε πως το προϊόν είναι

νοθευμένο και ακατάλληλο για κατανάλωση, απαιτώντας την ανάκλησή του. Λίγες ημέρες μετά και όταν το θέμα έγινε γνωστό σύμφωνα με το www.eidisis.gr ξεσηκώθηκαν οι κάτοικοι των Μουριών και του Δροσάτου, ζητώντας την αντίδραση του δήμου.
Ο κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου Νίκος Τερζενίδης απαίτησε την ανάρτηση ανακοίνωσης για να ενημερωθούν και να προστατευθούν οι δημότες. Ωστόσο, ο πρώην αντιδήμαρχος κ. Τζώτζος, και παρά την ανακοίνωση του ΕΦΕΤ, επέμενε πως δεν υπάρχει πρόβλημα. «Εγώ το καταναλώνω», ήταν η απάντησή του, ενώ καθησύχαζε και τον νέο αντιδήμαρχο της περιοχής, Νίκο Ιντζέλη, που ζήτησε ενημέρωση για το πρόβλημα.
Τελικά, από την προηγούμενη Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013 ο δήμος τοιχοκόλλησε ανακοινώσεις στους οικισμούς και ξεκίνησε από τα ΚΕΠ προσωπική ενημέρωση σε όσους πολίτες είχαν αγοράσει το συγκεκριμένο «ελαιόλαδο».
Και ερχόμαστε στο σήμερα ακατανόμαστοι του ΕΦΕΤ.
Ομολογείτε ότι η Παραγωγός εταιρία “ΠΑΥΛΟΣ ΙΝΤΑΣ” είναι ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ.
Οι 36.000 ψωροχιλιάδες πρόστιμο που (τάχα μου για τα μάτια του κόσμου) ρίξατε, είναι ψίχουλα στην τεράστια αρπαχτή που έκανε ο επιχειρηματίας που έκανε μοσχοπουλώντας τα βαμμένα βρωμοσπορέλαια.
Μιλάμε για μαζική δηλητηρίαση εκ προμελέτης, κι αντί να δούμε την φάτσα του εγκληματία πίσω από τα κάγκελα, καμαρώνετε (οι καλοπληρωμένοι του Φορέα ντροπής) για τις 36 χιλιάδες πρόστιμο χάδι ,που ανάθεμα αν ποτέ εισπραχθούν.
Τελικά πως να σας χαρακτηρίσει κανείς.
Όπως λένε στο χωριό μου “ότι σκατά και το φτυάρι”…
Ντροπή σας…

euro-crimes.blogspot.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *