Μεταφορά των οίκων ανοχής σε μη κατοικημένες περιοχές

Την εγκατάσταση 29 οίκων ανοχής σε περιοχές που χαρακτηρίζονται επίσημα ως βιοτεχνικές ή βιομηχανικές, προκρίνει ως λύση στο πρόβλημα των οχλήσεων, στο Β΄ Δημοτικό Διαμέρισμα του Δήμου Θεσσαλονίκης, το Δημοτικό Συμβούλιο.

Η διαδικασία μετεγκατάστασης των….
οίκων ανοχής του Β΄ Δημοτικού Διαμερίσματος, θα πρέπει να γίνει σε 12 μήνες, ενώ, αμέσως μετά, αν διαπιστώνεται οποιαδήποτε παρασπονδία, οι άδειες θα ανακαλούνται.

Συγκεκριμένα, η απόφαση του Δήμου προβλέπει ότι θα μπορούν να χορηγηθούν μέχρι 35 άδειες, ενώ αίρεται η προϋπόθεση της απόστασης 50 μέτρων μεταξύ των οίκων ανοχής, καθώς η δραστηριότητα αυτή θα χωροθετηθεί σε περιοχές μη κατοικημένες.

Μάλιστα, απαγορεύεται τα οικήματα αυτά να έχουν είσοδο επάνω στο βασικό οδικό δίκτυο και προβλέπεται να βρίσκονται σε απόσταση 200 μέτρων τουλάχιστον από σχολεία, νηπιαγωγεία, φροντιστήρια, παιδικούς σταθμούς ναούς, λατρευτικούς χώρους όλων των θρησκειών και δογμάτων, οικοτροφεία, βιβλιοθήκες, ευαγή ιδρύματα, πλατείες, παιδικές χαρές, ΙΕΚ, νοσηλευτικά ιδρύματα, κέντρα νεότητας και αθλητικά κέντρα.

http://www.newsbomb.gr/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *