Χιλή Ντοκουμέντ​ο Αποκαλυπτι​κά αρχεία ήχου και εικόνας

Aποχαρακτη​ρίζονται από τον Στρατό της Χιλής

Ηχητικά ντοκουμέντα.
Μετά τις πρόσφατες ανακοίνωσης από την πολεμική αεροπορία της Χιλής για υπαρκτό πρόβλημα στον αέρα από τα άγνωστα ιπτάμενα αντικείμενα και για…
ίσημη έρευνα του φαινομένου, έρχεται στην δημοσιότητα από τη διεύθυνση αεροναυτικής της Χιλής βίντεο και ηχητικό υλικό από εμφανίσεις UFO στο έδαφός της, μέσω της επιτροπής για τη μελέτη των Ανώμαλων Εναέριων Φαινομένων (CEFAA). Από τις 183 υποθέσεις, η 12 δεν έχουν καμία εξήγηση.

Η χώρα αντιμετωπίζει με σοβαρότητα το θέμα και έχει εκφράσει επίσημα την ανησυχία του για τα UFO φαινόμενα την παρουσία τους και τις συνέπειές τους που εξακολουθούν να αποτελούν αντικείμενο εξαντλητική μελέτη.
Ο πιλότος Rodrigo Bravo που είναι και (UFO Magazine Σύμβουλος σε περιοδικό της Χιλής) είπε: η Χιλή και ο στρατός έχει το δικό του σώμα αεροπορίας και πιλότους έχει αποδείξει τις γνώσεις και την αλληλεπίδρασή τους με τα UFO σε αρκετές περιπτώσεις.

Τα UFO αποτελούν μια πραγματική απειλή και μεγάλης σοβαρότητας φαινόμενο. Έχουμε να κάνουμε με ένα πολύπλοκο φαινόμενο, του οποίου τα χαρακτηριστικά δεν μπορούν να εξηγηθούν με μια φυσική ερμηνεία.
Η Πολεμική Αεροπορία της Αργεντινής, τον Δεκέμβριο, ανακοίνωσε τη δημιουργία της Aerospace μονάδος για τη μελέτη φαινομένων, με σκοπό να αφιερωθεί στη μελέτη του φαινόμενου των UFO, αυξάνοντας τον αριθμό των επίσημων φορέων της έρευνας UFO στη Νότια Αμερική.

Το τρίτο κανάλι της κρατικής τηλεόρασης δημοσίευσε μια φωνητική συνομιλία μεταξύ, Χιλιανού πιλότου και τη βάση του για το ανώμαλο εναέρια φαινόμενο.

http://www.huforc.gr/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

3 Comments

  1. Ανώνυμος

    fenomenos aereos anomalos
    ₪₪₪₪₪ ЭЄ ΓΗ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ЭЄ ₪₪₪₪₪
    ΕΞΩ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *