Επιβεβλημένη η νίκη

Μονόδρομο αποτελεί για τον ΠΑΟΚ η νίκη στο σημερινό ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα

Τη νίκη με την οποία θα επιστρέψει στα επιτυχημένα αποτελέσματα θέλει σήμερα ο ΠΑΟΚ, ο οποίος…….

υποδέχεται στην Τούμπα τον ΠΑΣ Γιάννινα (15:00, Novasports 1, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Οι Ηπειρώτες, ύστερα από την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Γιάννη Πετράκη, παρουσιάζουν άλλο πρόσωπο και θέλουν να τελειώνουν με την υπόθεση «παραμονή» το συντομότερο δυνατόν.

Από την πλευρά του, ο «Δικέφαλος του Βορρά» θέλει να επιστρέψει στις νίκες μετά το 1-1 στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με τον Άρη και να μην δώσει το δικαίωμα σε Ατρόμητο, Παανθηναϊκό και Αστέρα Τρίπολης να ελπίζουν σε κάτι καλύτερο εν όψει της διαδικασίας των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας.

Ο Γιώργος Γεωργιάδης, λόγω της καλής εικόνας που έχει τα τελευταία χρόνια ο «Άγιαξ της Ηπείρου» κόντρα στον ΠΑΟΚ, επέστησε την προσοχή στους παίκτες τους έδωσε να καταλάβουν τη σημασία που έχει για όλους ένα θετικό αποτέλεσμα σήμερα.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο υπηρεσιακός τεχνικός των «ασπρόμαυρων» αναμένεται να τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Γλύκο. Στην άμυνα – από δεξιά προς αριστερά – θα παίξουν οι Σκόνδρας, Ινσαουράλδε, Βίτορ και Τζαβέλλας.

Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστεί ο Κίτσιου μαζί με τον Νάτσο και ο Βούκιτς θα είναι σε πιο ελεύθερο ρόλο. Ο Αθανασιάδης θα παίξει ως μεσοεπιθετικός, ενώ το επιθετικό δίδυμο θα αποτελέσουν οι Σαλπιγγίδης και Στοχ.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Γιακουμής, Γεωργιάδης, Μαντούρο, Νίνης, Μάρτενς, Λούκας και Χούσεν. Εκτός είναι ο τιμωρημένος Κάτσε και οι τραυματίες, Κατσουράνης, Λάζαρ.

Προϊστορία

Τα τελευταία χρόνια ο ΠΑΣ έχει πάρει αποτελέσματα στην Τούμπα, αλλά ο ΠΑΟΚ έχει την κυριαρχία στο σύνολο. Σε 19 αγώνες, ο «Δικέφαλος» έχει 13 νίκες, ο ΠΑΣ τρεις και υπάρχουν και τρεις ισοπαλίες.

Στα τελευταία τρία ματς
Ημερομηνία Αγώνας Αποτέλεσμα (Σκόρερ)

21/04/13 ΠΑΟΚ-ΠΑΣ Γιάννενα 2-0 (68′ Γεωργιάδης, 80′ Κατσουράνης)
01/04/12 ΠΑΟΚ-ΠΑΣ Γιάννενα 1-2 (71′ Παπάζογλου – 7′ Βίλα, 70′ Γεωργίου)
17/10/09 ΠΑΟΚ-ΠΑΣ Γιάννενα 2-0 (43΄ Λίνο, 45΄+1΄ Αραμπατζής)

Πηγή: sport-fm.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *