Αποκαθήλωσαν χριστιανικές εικόνες για λόγους… αισθητικής!Της Νικολέτας Μπούκα

Όπως καταγγέλλουν ασθενείς και εργαζόμενοι, χθες, με εντολή του διοικητή του νοσοκομείου, έγινε αποκαθήλωση των θρησκευτικών εικόνων από τους διαδρόμους του νοσοκομείου και από τους θαλάμους των ασθενών. Σύμφωνα με τους εργαζομένους, η ενημέρωση για την απόφαση αυτή…
η οποία ισχυρίζονται ότι βασίζεται σε κοινοτική οδηγία- ελήφθη την περασμένη Παρασκευή. “Υπάρχει εντολή από τη διοίκηση να κατέβουν τα σύμβολα πίστεως από τους θαλάμους και τους διαδρόμους, κάτι που έγινε σήμερα το πρωί (σ.σ. χθες). Σύμφωνα με πληροφορίες, η εντολή της διοίκησης βασίζεται σε κοινοτική οδηγία”, δηλώνει στη “Μ” η πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων του Θεαγενείου Χαρούλα Σαραϊλή. Παράλληλα, επισημαίνει ότι οι κοινοτικές οδηγίες δεν είναι νόμος και προσθέτει ότι υπάρχουν και άλλες κοινοτικές οδηγίες οι οποίες είναι προς όφελος των ασθενών και των εργαζομένων, αλλά η διοίκηση του νοσοκομείου δεν τις εφαρμόζει. “Σε έναν τέτοιον ιδιαίτερο χώρο, όπως το νοσοκομείο, όπου οι ασθενείς εναποθέτουν τις ελπίδες τους στην επιστήμη και στον Θεό, είναι αδιανόητο να γίνονται τέτοιες ενέργειες”, είπε η κ. Σαραϊλή.
Από την πλευρά του, ο διοικητής του Θεαγενείου Άρης Μουσιώνης δηλώνει κατηγορηματικά ότι πρόκειται για δική του απόφαση, η οποία δεν έχει καμία σχέση με κοινοτική οδηγία. “Οι εικόνες βγήκαν μόνο από τους διαδρόμους, διότι το θέαμα είχε γίνει πλέον αντιαισθητικό, και όχι από τους θαλάμους των ασθενών. Τις εικόνες που κατεβάσαμε τις τοποθετήσαμε στην εκκλησία του νοσοκομείου, στους θαλάμους των ασθενών και στα γραφεία των εργαζομένων καθώς και στο δικό μου”, διευκρινίζει ο κ. Μουσιώνης. Τέλος, συμπληρώνει ότι για το θέμα που ανέκυψε δέχτηκε τηλεφώνημα από τον μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Άνθιμο, στον οποίο εξήγησε το σκεπτικό της απόφασής του. Ο κ. Άνθιμος αποδέχτηκε την ενέργεια αυτή.


Rania

makthes.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

46 Comments

 1. panais

  5.42 λές ψέμματα!Ποίο κράτος στηρίζει την Θρησκεία;Καλά ρε πας καλά ή ζείς στην κολομβία και σε πείραξε η κοκαϊνη!Το αντιχριστιανικό,μασωνικό,Bilderber(i)g(o),σατανολατρικό,κομμουνιστικό, αθεϊστικό,πόρνικο,χουντικό,αμερικάνικο,σιωνιστικό,μαστούρικο,παρακρατικό,και ένα σωρό άλλα επίθετα λίγα θα είναι,ποιά θρησκεία στηρίζουν την μουσουλμανική(επιτρέπωντας δημόσιες τελετες των μουλάδων)!Οι εικόνες λες μέσα στα νοσοκομεία που δουλεύουν Ελληνοορθόδοξοι πολίτες μέσα σε Ελληνοορθόδοξο έθνος επιβάλλεται φίλε απο αγάπη να τις έχουμε στα νοσοκομεία και στα δημόσια κτίρια!Δέν είμαστε μουσουλμάνοι για να έχουμε εικόνα τον Μωάμεθ ή τον Ατατούρκ αλλά Χριστιανοί!Δέν είμαστε βουδιστές για να έχουμε αγάλματα του βούδα αλλά Χριστιανοί!Δέν είμαστε Εβραίοι για να έχουμε τα σύμβολα του σιωνισμού δεν είμαστε κομουνιστές για να έχουμε σφυροδράπανα!Είμαστε Χριστιανοί,γιατροί και νοσοκόμοι,και αγαπάμε τον Χριστό και την Παναγία και ποθούμε να τους βλέπουμε και στον εργασιακό μας χώρο,βλάκα!Εξάλου το σύνταγμα ξεκινά στην Πίστη εις την Αγία Τριάδα γιαυτό αν δεν σου αρέσει να πάς σε άλλη χώρα να ζήσεις ανθέλληνα,μισέλληνα ηλίθιε!

  Reply
 2. panais

  Ανώνυμε 5.43,ο Άγιος Λάζαρος δεν πέθανε αλλά κοιμήθηκε ξανά ναι!Έφυγε απο την πόλη του διότι έγινε μεγάλως ντόρος με την ανάστασή του μετά απο 4 μέρες στον τάφο,και για να μην τον σκωτόσουν διότι ο κόσμος αθαύμασε και εστρέφετουν προς τον Χριστό,πήγε στην Κύπρο μέχρι το τέλος της ζωής του!Είναι ο πρώτος επίσκοπος Κιτίου(Λάρνακας-Κύπρου)υπάρχουν τα Άγια Λείψανα του εκεί αν ξεκόψεις στην Κύπρο αξίζει να πάεις να τον επισκεφθείς!Οταν τον ανάστησε ο Χριστός δεν ξαναγέλασε στην ζωή του παρα μονάχα μίαν φορά που ένας άνθρωπος έκλεψε ένα πύλινο δοχείο και γέλασε λέγοντας"το χώμα κλέβει το χώμα"!Πάρε βρές την ζωή του να μάθεις θα ωφεληθείς.

  Reply
 3. panais

  Φίλε ανώνυμε 5.04,σε χαιρετώ και σου εύχομαι τα καλύτερα!Πρώτον είμαι ορφανός απο μητέρα και απο πατέρα(είναι ζωντανοί νεκροί,όπως εσένα!).Μητέρα έχω πλέον την Εκκλησία και την Παναγία και τον Θεό για Πατέρα!Επίσης αδέλφια μου μητέρα μου και πατέρας είναι όλοι οι Χριστιανοί Ορθόδοξοι που πάνε κάθε Κυριακή προετοιμασμένοι στην Θεία Κοινωνία!Μακάρι να είμουν παπαδοπαίδι,αλλά δυστηχώς μεγάλωσα σε αντιχριστιανικό περιβάλλον.Δέν τρώγω τα λεφτά του μπαμπά μου διότι έχει θεοποιήση την Λογική του,ούτε της μαμας μου διότι έχει θεοποιήση το Εγώ της και την ζωούλα της!Αντίθετα τρώγω τα λεφτά που βγάζω εγώ με τα δυό μου χέρια ή τρώω τα λεφτά της γυναίκας μου όταν δεν έχω δουλειά…Πάντως για ένα έχεις απόλυτο δίκαιο είμε γελοίος,κόπρος,ανορθόγραφως ,αμώρφοτος,αγράματως,άθλιος,αξιοθρήνητος,σίχαμα,ελεϊνος,τρισάθλιος,πόρνος,μοίχος,κλέφτης,ψε΄υτης,τα πάντα είμαι,απλά σε βοήθησα και ότι άλλο σκεφτείς με την διαστροφική φαντασία σου!Επίσης να συγχαρώ τις ευλογημένες γυναίκες που ομολωγούν την Πίστη τους και εξομολογούνται δημόσια την προυγούμενη ζωή τους!Σας ευχαριστούμε μας δίνεται δύναμη,καλό Παράδεισο!Και εγώ είμουν και είμε Άσωτος αλλά ευτηχώς με την Χάρη του Θεού καταφεύγω στο εξομολωγητάρι κάποιου παππούλη και τα ομολογώ να εύχεστε ο Θεός να με δυναμώνει στην Πίστη διότι είμαι αδύνατος,σας ευχαριστώ που γράφεται και να συνεχίσεται!

  Reply
 4. Ανώνυμος

  Το ελληνικό κράτος στηρίζει την Ορθοδοξία, αλλά δεν την επιβάλει. Σέβεται την ανεξιθρησκεία ή την επιλογή όποιων επιθυμούν να είναι άθεοι.
  Οι θρησκευτικές αναπαραστάσεις (γιατί αυτό είναι οι Εικόνες) δεν έχουν απολύτως καμία σχέση με τους νοσοκομειακούς χώρους ή άλλους δημόσιους χώρους. Πρέπει να υπάρχουνε μόνο σε μέσα σε θρησκευτικούς ναούς, ή εφόσον κανείς το επιθυμεί και πιστεύει ότι η ανατύπωση μιας ζωγραφιάς με την Παναγία θα τον βοηθήσει να ξεπεράσει την αρρώστια του, ας την έχει και να την κουβαλάει μαζί του.

  Reply
 5. Ανώνυμος

  Το Ελληνικο κρατος ειναι ΟΡΘΟΔΟΞΟ. Δεν πολυπιστευω αλλα δεν μπορω να δεχτω με τιποτα τετοια ξεδιαντροπια στην χωρα μου!!!!!
  Ελεος πια με τους βαρβαρους. Οτι λενε αυτοι ειναι πανακεια??????
  Οποιος θελει να μεινει εδω πρεπει να δεχτει τους ΔΙΚΟΥΣ μας ΝΟΜΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Reply
 6. Ανώνυμος

  ΝΑ ΒΑΦΤΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΛΥΜΑΝΘΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΤΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΟΠΟΙΟΣ {ΠΑΕΙ ΚΙ Η ΠΙΣΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΥ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΒΡΩΜΑΝΕ!!!!!

  Reply
 7. Ανώνυμος

  ΥΓ
  Ο Χριστός που έχετε αναρτήσει είναι της Καθολικής Εκκλησίας και όχι της Ορθόδοξης.

  Reply
 8. Ανώνυμος

  4:38 Δεν είχα άλλη επιλογή! Οσο για το "αποκαθήλωση" που λέει ο τίτλος του άρθρου είναι άκυρος μίας και αποκαθηλώσεις γίνονται μόνο σε ναούς και συνήθως συνεπάγονται με την καταστροφή ενός λατρευτικού ειδώλου. Στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν ισχύει τίποτα από τα δύο.

  Reply
 9. Ανώνυμος

  3.46 δε φταιμε εμεις που ειμαστε ελληνες ορθοδοξοι χριστιανοι…
  μαλλον φταις εσυ που τελικα γεννηθηκες στην ελλαδα..

  Reply
 10. Ανώνυμος

  Εκτός από το να συνθηματολογείς παπαγαλίζοντας αυτά που λένε και οι άλλοι έχεις να προσθέσεις κάποιο επιχείρημα;

  Reply
 11. Ανώνυμος

  Για τους ταξιτζήδες που αντί να προσέχουν τις οδηγίες που τους δίνω, προτιμούν να κάνουν το σταυρό τους κάθε φορά που περνάνε από εκκλησιά;

  Τι δουλεία έχει αυτό το τελετουργικό με το επάγγελμα το οποίο ασκεί;

  Reply
 12. Ανώνυμος

  Και για καθαρά θέμα γούστου προτιμώ να βλέπω απέναντί μου ένα γυμνό του Μοντιλίανι από έναν γυμνό μισοπεθαμένο τύπο πάνω σε ένα εργαλείο βασανισμού και θανάτωσης. Πόσο μάλλον όταν το συγκεκριμένο βρίσκεται σε ένα νοσοκομειακό χώρο.

  Κατά τα άλλα αφοί με ρωτάς να σου πω ότι με εκνευρίζουν να χτυπάνε οι καμπάνες το πρωί και να με ξυπνάνε, με εκνευρίζει όταν παρεμβαίνουν στην μουσική που έχω επιλέξει να βάλω στο σπίτι μου, τις θεωρώ δημόσια ηχορύπανση και επίσης τις θεωρώ μουσικά κακόγουστες. Ούτε μια μελωδία δεν έχουν μάθει να παίζουν όλους αυτούς τους αιώνες.

  Θές να μιλήσω για το πώς με κοιτάνε οι φίλοι σου όταν δεν νηστεύω το Πάσχα; Σαν να έχω σφάξει τη μάνα μου! Θες να μιλήσω για τα ψυχολογικά τραύματα που μπορεί να δημιουργήσει στην ψυχολογία ενός μωρού η σοκαριστική εμπειρία μιας βάπτισης;
  Θες να μιλήσω για την Χριστιανική κατήχηση που γίνεται στα σχολεία ενώ δεν γίνεται για καμία άλλη θρησκεία;
  Άσε μεγάλε, έχω πολλά να πω.

  Reply
 13. Ανώνυμος

  ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ???ΓΙΑΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΛΕΕΙ ΣΕ ΒΟΗΘΩ ΜΑ ΚΟΥΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΣΕ ΑΘΛΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΜΗΝ ΚΟΛΛΑΤΕ Σ ΑΥΤΟ ΑΛΛΩΣΤΕΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΘΕΟΣ "ΠΑΝΤΑΧΟΥ ΠΑΡΩΝ"

  Reply
 14. Ανώνυμος

  ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΠΡΙΝ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΑΘΕΙ ΑΝΑΚΟΠΗ ΣΤΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΥ
  "ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ" ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΕΙΔΑ??? ΤΟ ΛΑΖΑΡΟ ΝΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΛΑΖΑΡΟΥ
  ΤΙ ΔΗΛΑΔΗ???ΣΑΝ ΝΑ ΕΛΕΓΑΝ ΑΝΤΕΒΡΕ ΚΙ ΑΝ ΠΕΘΑΝΕΙΣ Θ ΑΝΑΣΤΗΘΕΙΣ….
  ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΗ ΒΙΑΣΤΕΙΤΕ ΑΛΛΑ Ο ΚΑΘΕΕΝΑΣ ΜΑΣ ΤΗ ΠΙΣΤΗ ΣΤΗ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΧΕΙ.

  Reply
 15. Ανώνυμος

  Να ειστε ότι γουστάρεται,ξαφνικά το μασονικο ΠΑΣΟΚ και οι δούλοι του χτίζουν τζαμιά,μνημεία στους εβραίους,μουτζαχεντίν στους δρόμους και εσας σας πείραξαν οι εικόνες που τόσα χρόνια δεν σας πειραζαν.
  Αι σιχτίρ(για να καταλάβεται το γραψα έτσι)γενιτσαριό,ότι λεει το κουτι μαλάκες βγένεται και το υποστηρίζεται σαν ανθρώπινο δικάιωμα μαλάκες γαμο την κολοαριστερή και άθεη σκατοκουλτούρα που σας κόλησαν εβραίοι,ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕ,γίνεται ξανα Έλληνες ΟΡθόδοξοι ρε αυτη ειναι η διαφορά μας ρε,γι αυτο μας μησούν και στρέφουν τους πάντες εναντίον μας ρε,ακόμα και σας,μη γίνεσται γενίτσαροι ρεεεεεε!(Αγανάκτισα)
  Συγνώμη.

  Reply
 16. Ανώνυμος

  Ε, ναι 3:00, είμαστε Άθεοι! Και η φανατισμένη αντιμετώπιση σας απέναντί μας δέν διαφέρει από εκείνη των μουσουλμάνων πού θεωρούν όλους τους μη μουσουλμάνους ως άπιστα σκυλιά.

  Reply
 17. Ανώνυμος

  Να ρωτήσω και κάτι άλλο. Τι σχέση μπορεί να έχει η ζωγραφιά ενός Χριστού με την πίστη. Στην συγκεκριμένη περίπτωση μιλάμε σαφέστατα για ένα έργο τέχνης, κατά πάσα πιθανότητα μάλιστα για μία ανατύπωση ενός έργου τέχνης. Όλοι εκείνοι που θεωρούν τις ανατυπώσεις αυτές ως κάτι ιερό ή πάνε και τις φυλάνε για παράδειγμα κάνουν κάτι ειδωλολατρικό και η ειδωλολατρεία όπως ξέρουμε οποίο δεν συνάγει με τον Χριστιανισμό.

  Reply
 18. Ανώνυμος

  ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΠΑΤΩΝΤΑΙ ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΑΦΕΘΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΑ ΑΘΕΑ….ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΘΑ ΤΑ ΙΣΟΠΕΔΩΣΟΥΝ ΟΛΑ!

  Reply
 19. Ανώνυμος

  ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ

  Η ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΟΥΤΕ ΟΙ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΣΑΝ ΚΤΙΣΜΑΤΑ ΟΥΤΕ ΟΙ ΠΑΠΠΑΔΕΣ
  ΕΞΑΛΛΟΥ ΤΟ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΟΤΙ Η ΣΑΠΙΛΑ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΛΗΡΟ
  ΟΠΟΤΕ ΜΗΝ ΠΕΡΙΠΛΕΚΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΘΕΟ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΑΣ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΦΙΛΟΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΔΩΣΕΙ ΟΠΟΤΕ ΤΟΝ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΓΑΠΗ ΟΥΤΕ ΥΛΙΚΑ ΟΥΤΕ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ
  ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΕΙ ΜΙΑ ΠΡΩΗΝ ΑΣΩΤΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΠΙΣΤΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΤΩΡΑ .
  ΕΖΗΣΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΞΕΡΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ
  ΜΗΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΟ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ

  Reply
 20. Ανώνυμος

  ΙΝΔΙΑΝΟΣ

  ΟΤΑΝ ΣΤΑ 30-40 ΣΧΟΛΕΙΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΔΡΑΣ Η ΠΟΛΥ ΣΟΦΟΣ ΕΙΣΑΙ Η ΠΟΛΥ ΒΛΑΚΑΣ.

  Reply
 21. Ανώνυμος

  2''05 ο κοσμος δεν ξερει ουτε το 5% απο αυτα που επρεπε .τα βλεπου ολα επιφανειακα και δεν τους εχουν πει καποια πραγματα .πραγματι εχουν γυρισει ατομα που ουτε το φανταζοσουν .

  Reply
 22. Ανώνυμος

  ΦΙΛΗ ΜΟΥ 2''00 ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ .ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΒΡΕΙΣ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΟΠΩΣ ΑΛΛΑΞΑ ΚΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΟΧΙ ΑΠΛΩΣ ΑΘΕΟΙ .ΑΣΕ ΜΗ ΣΟΥ ΠΩ .ΟΤΑΝ ΜΑΘΕΙΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΡΟΦΗ 360 ΜΟΙΡΩΝ

  Reply
 23. Ανώνυμος

  Προς τους 12.34, 12.40, 1.16 .
  Οι γονείς μου με μεγάλωσαν με ελληνοχρηστιανικές αρχές, εμένα και τα δύο αδέρφια μου. Όταν ήμουνα μαθήτρια ήμουν μέλος σε εκκλησιαστική χορωδία και κάθε κυριακή έψελνα στην εκκλήσία της γειτονιάς μου. Τώρα πιά δεν είμαι και πολύ σίγουρη αν πιστεύω στην θρησκεία αυτή, με την οποία γαλουχήθηκα. Όλη αυτή η υποκρισία που υπάρχει στους εκπροσώπους της, με έχει απομακρύνει πάρα πολύ….Ε.Γ.

  Reply
 24. panais

  Αδέρφια απο την στιγμή που ο Επίσκοπος μας Άνθιμος αποδέχτηκε την ενέργεια αυτή σημαίνει όλα είναι καθαρά!Απλά κάποιες εικόνες απο ότι θυμάμε που ήταν στα σκαλιά πρέπει να τις μετακινήσαν ,όμως μέσα στους θαλάμους τις αφήσαν και κάποιες τις πήραν στο εκκλησάκι(αν και διαφωνώ με την πράξη τους)δεν έγινε αποκαθήλωση,αυτό είναι υπερβολή!!!Τώρα αν έδωσε τις απαραίτητες εξηγήσεις στον Επίσκοπο Άνθιμο έληξε το θέμα…Τώρα άν αύριο αποφασίσουν να αποκαθηλώσουν οι εικονομάχοι τις εικόνες εκεί θα πέσει το ξύλο της αρκούδας!!!

  Reply
 25. Γιωργος Ξενιος

  Κυριε Άρη Μουσιώνη σκεφτικατε ποτε οτι για λογους αισθητικης πρεπει να σας στιλουν σπιτι σας. Μην τρελαθουμε σε αυτην την χωρα ο καθενας κανει οτι του καπνιση.

  Reply
 26. Ανώνυμος

  ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΜΑΣ .

  ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΚΑΠΟΤΕ ΕΛΕΓΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΠΑΔΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ ΛΥΤΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ .

  Η ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΖΩΝΤΑΝΗ ΘΕΛΕΤΕ ΔΕ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ .
  ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ .

  Reply
 27. Ανώνυμος

  γι αυτο να αποφευγετε χριστιανοι τα ταξιδια ,
  μπορει να σας αλλαξουν την πιστη ..
  προτιματε καλυτερα τα ξυδια !
  αμαρτωλοι

  Reply
 28. Ανώνυμος

  προς 12.40
  στην ελλαδα σου κυρια-ε πολλοι χριστιανοι κυναιδοι εχουν μαζευτει (πισωγλεντηδες κοινως),
  αυτο σιγουρα ειναι αδιαπραγματευτο !

  η γκομενα μου παντως ειναι ομορφοτερη απο τις ερωμενες σας

  Reply
 29. Ανώνυμος

  αν δηλαδή πάθεις κάτι ενώ είσαι σε ταξίδι (π.χ. Ινδία) και είσαι στο νοσοκομείο , και πάντού έχει ομοιώματα και εικόνες του Βούδα , εσύ θα γίνεις βουδιστής;

  Reply
 30. Ανώνυμος

  12,34 ποιος σε εμποδιζει να πιστευεις ?
  και με ποιον τροπο θα σου ξεριζωσει κανεις την πιστη σου ?
  ή δεν πιστευεις τοσο ?
  Μπορεις να προσευχεσαι οπου νομιζεις
  αν θελεις,οποτε θελεις.
  αλλωστε ο θεος σου κατοικει παντου !
  -αλλα μαλλον θελεις και να εξαργυρωνεις την πιστη σου

  Reply
 31. Ανώνυμος

  29 Σεπτεμβρίου 2010 12:34 μ.μ.
  για πες μου τί σχέση έχει το ιραν από την ελλάδα;
  ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟ ΝΑ ΞΥΠΝΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
  ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΟ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΚΚΛΗΣΟΥΛΑ

  Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΝΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟ

  Η ΝΕΑ ΤΑΣΗ ΤΩΝ ΜΑΣΩΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ.ΨΕΥΤΟΠΡΟΟΔΕΥΤΙΣΜΟΣ……

  Reply
 32. Ανώνυμος

  Αντε επιτελους να ανασανουμε λιγο.Λες και ειμαστε στο ιραν .
  Θα αρχισουν τωρα ολοι οι θρησκολαγνοι και οι θρησκοληπτοι να λενε τις ανοησιες τους

  Reply
 33. Ανώνυμος

  Η μόνη ελπίδα σωτηρίας που μας έχει απομείνει είναι ο Θεός.
  Αλλά και αυτόν θέλουνε να μας τον ξεριζώσουν από την ζωή μας.
  Που θα πάμε; ένας Θεός μονάχα ξέρει….

  Reply
 34. Ανώνυμος

  ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΝ ΔΥΕΛΥΣΑΝ ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΣΕ ΣΕΙΡΕΣ ΠΩΣ ΠΗΔΙΕΤΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΕ ΤΗ ΓΚΟΜΕΝΑ Η ΜΑΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΚΟΜΕΝΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΡΤΟΥΖΕΣ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΒΡΟΥΝΕ .ΕΤΣΙ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΤΑ ΜΜΕ .ΑΥΤΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ . ΤΩΡΑ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΕ ΠΛΑΤΕΙΕΣ .ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΤΗΝ ΞΕΦΤΥΛΙΣΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ .ΑΝΤΕ ΒΡΕ ΘΑ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΤΑΞΕΙ

  Reply
 35. Ανώνυμος

  ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑΣΩΝΟΣ ΘΑ ΗΤΑΝ .ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ .ΠΟΛΥΤΙΣΜΙΚΟΤΗΤΑ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ .ΤΑ ΔΥΑΛΥΟΥΝ ΟΛΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ .

  Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *