Τελευταία Νέα

ΠΡΟΣΟΧΗ: Έργα ασφαλτοστρόσεων την Κυριακή στην οδό Εγνατία στη Θεσσαλονίκη

Εργασίες ασφαλτόστρωσης θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή στην οδό Εγνατία, στο ρεύμα πορείας προς δυτικά και συγκεκριμένα στα τμήματα της οδού, από…

την οδό Μητροπ. Γενναδίου έως την οδό Χαλκέων και από την οδό Συγγρού έως την οδό Καραολή και Δημητρίου.

Το οδόστρωμα θα παραδίδεται στην κυκλοφορία τμηματικά, μετά την ολοκλήρωση των εργασιών και την παρέλευση του απαιτούμενου χρόνου σκλήρυνσης του ασφαλτοτάπητα και η διέλευση των οχημάτων, στο ρεύμα πορείας προς δυτικά της συγκεκριμένης οδού, θα διεξάγεται από τις ελεύθερες λωρίδες κυκλοφορίας.

Οι εργασίες ασφαλτόστρωσης στην οδό Εγνατία πραγματοποιούνται Κυριακή προκειμένου να μην επιφορτιστεί το κυκλοφοριακό της πόλης κατά τη διάρκεια εργάσιμων ημερών και όταν είναι ανοιχτή η αγορά. 

Γίνονται στο πλαίσιο των παρεμβάσεων που βρίσκονται σε εξέλιξη και αφορούν συντηρήσεις, ενισχύσεις και αντικαταστάσεις ασφαλτικού τάπητα στις ειδικές λωρίδες λεωφορείων και σε διάφορες οδούς του Δήμου Θεσσαλονίκης, όπου λόγω παλαιότητας ή βαριάς κυκλοφορίας δημιουργήθηκαν φθορές, ανωμαλίες και καθιζήσεις, όπως εγκάρσιες αυλακώσεις, λακκούβες, τροχαυλακώσεις κλπ.

Ο συνολικός προϋπολογισμός του συγκεκριμένου έργου ανέρχεται στο ποσό των 500.000,00€, και περιλαμβάνει εργασίες αποκατάστασης συνολικής επιφάνειας 20.000 m2 στις οδούς Βασ. Όλγας, Βασ. Γεωργίου, Εγνατία και Μητροπόλεως όπου έχουν καταγραφεί επικίνδυνα σημεία.

e-saloniki.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *