Τελευταία Νέα

Τσάμηδες εναντίον Ελλήνων, αλλά και Έλληνες εναντίον Ελλήνων…

Περίεργο και ύπουλο το προεκλογικό σκηνικό στην Αλβανία

Ενώ έχει ξεκινήσει για τα καλά ο αγώνας για τις αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης Μαΐου στην Αλβανία, το σκηνικό είναι από περίεργο ως ύπουλο. Οι Τσάμηδες επιτίθενται εναντίον των Ελλήνων, αλλά και οι Έλληνες σφάζονται σαν τα κριάρια μεταξύ τους. Ο πρόεδρος του κόμματος των Αλβανοτσάμηδων κ. Shpetim Idrizi, ανέφερε ότι δεν πρέπει να….
εκλεγεί στη Χειμμάρα ο Βασίλης Μπολάνος. Και πρόσθεσε: “Είδαμε εδώ και δύο ημέρες σε όλη τη νότια Αλβανία να γεμίζουν οι τοίχοι με αντι-αλβανικά συνθήματα,
κυρίως στη Χειμμάρα, τα οποία προσβάλουν οποιονδήποτε έχει στην καρδιά του αυτή τη χώρα. Είμαι σίγουρος ότι σε όλη την Αλβανία και ιδιαίτερα σε αυτήν την αίθουσα, αισθάνονται όλοι εξοργισμένοι από αυτές τις πράξεις.Το αλβανικό κράτος, δεν πρέπει να παραμένει σιωπηλό». Αλλά και οι Έλληνες της Αλβανίας προσπαθούν να εξοντώσουν ο ένας τον άλλο. Διαδίδεται ότι καταποντίζεται ο Βορειοηπειρώτης έπαρχος Αλύκου Ηλίας Θανάσης, σύμφωνα με σφυγομετρήσεις. Έγκυρες πληροφορίες αναφέρουν το ακριβώς αντίθετο. Και αυτό είναι ένα μόνο μικρό παράδειγμα του αλληλοσπαραγμού των Ελλήνων. Αν καταγράψει κανείς όλα τα παραδείγματα, θα δει ότι στάζει αίμα αδελφικό στη Βόρειο Ήπειρο.

http://www.katoci.com/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *