ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΛΦΑΒΗΤΟ ή Η ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΘΕΩΝ

Θα προσπαθήσω να εκφράσω την μικρή μου εμπειρία, σχετικώς με την Ελληνική Γλώσσα, από τις πειραματικές εμπειρίες πού έχω κάνει, κατά τις μελέτες της. Θα ζητήσω την επιείκειά σας, δια το συντακτικό μου και τις μη σωστές εκφράσεις, πάντως το νόημα θα είναι εύπεπτο από τους αναγνώστες.
Το Ελληνικό Αλφάβητο αποτελείται από τα ορθώς λεγόμενα ΣΤΟΙΧΕ΄ΙΑ και όχι ΓΡΑΜΜΑΤΑ. ΄Ολοι μας λίγο πολύ γνωρίζουμε, από διάφορες διηγήσεις των παπούδων μας για τις εμπειρίες τους, στην ύπαιθρο με ….
κάποιες δυνάμεις, πού τις ονομάζουν Στοιχειά, όντα, ενέργειες ή όπως αλλιώς θέλετε να τις ονομάσετε, γεγονός πάντως είναι ότι στην ύπαιθρο υπήρχαν, ίσως και να υπάρχουν ακόμη, αλλά στην σύγχρονη εποχή ή έχουν φύγει ή εμείς δεν τις συναντούμε, διά διαφόρους λόγους, πού δεν είναι του παρόντος. Στοιχειό πάντως ονομάζουμε οτιδήποτε έχει αφ’ εαυτού κάποια ενέργεια.
Ερχόμαστε τώρα στα στοιχεία του Ελληνικού Αλφαβήτου. Εάν πάρετε έναν παλμογράφο και ένα μικρόφωνο και αρχίσετε να προφέρετε π.χ. το στοιχείο (Α), με διάφορα πνεύματα, τόνους, μακρό, βραχύ, κτλ. και παρατηρήστε τον παλμογράφο, θα δείτε το ύψος και το μήκος του κύματος και τις διαφορές με τις διαφορετικές προσωδίες της κάθε προφοράς του στοιχείου (Α). Αφού κάνετε το αυτό με όλα τα στοιχεία του αλφαβήτου, αρχίστε να δημιουργείτε συλλαβές και μετά λέξεις. ΄Οταν πετύχετε το σωστό μήκος κύματος, τότε θα δημιουργηθεί ένας συντονισμός με τις ενέργειες του περιβάλλοντος χώρου, οι οποίες θα διεγερθούν και μπορούν να ενεργήσουν συμφώνως με την εκφραζομένη λέξη. Είναι λίγο ακατανόητα αυτά, αλλά με αρκετή εξάσκηση και με την κατάλληλη ημέρα και ώρα, επιτυγχάνετε το προσδοκώμενο αποτέλεσμα του πειράματός σας.
Διά όλους αυτούς τους λόγους στις διάφορες ιεροπραξίες, χρησιμοποιούν τις χειρονομίες, τον βηματισμό και στην σωστή προσωδία των λέξεων, ώστε οι επικαλούμενες ενέργειες να παρευρεθούν στην ιεροπραξία. Ιεροπραξίες δεν μπορούν να κάνουν άτομα μη αρτιμελή, τα οποία δεν μπορούν να εκτελέσουν σωστούς βηματισμούς, χειρονομίες και ικανότητα διά σωστή προσωδία των λέξεων.
Ερχόμαστε τώρα σ΄ αυτούς οι οποίοι θέλουν να μας αποκόψουν από αυτήν την γνώση, εμείς σαν βλάκες πού είμαστε, τους βάλαμε να καθορίσουν το μέλλον το δικό μας και της πατρίδος μας, αφού πρώτα, φρόντισαν να μας αποκόψουν από την γνώση, αφαιρώντας ΣΤΑΔΙΑΚΑ ένα ένα και προσθέτοντας ξενόφερτες βαρβαρικές λέξεις στο λεξιλόγιό μας ή καταστρέφοντας την προσωδία και το μήκος κύματος των λέξεων.
Αυτά είναι τα βασικά των στοιχείων του Ελληνικού Αλφαβήτου και της γλώσσης μας, διά τα υπόλοιπα έχουν γραφεί αρκετά, στα οποία μπορείτε να αποτανθείτε διά την γνώση και μελέτη της ΓΛΩΣΣΗΣ ΤΩΝ ΘΕΩΝ.

Δευκαλίων Κωνστ. Βατιμπέλλας

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

2 Comments

  1. AKATANOMASTOS

    SOSTOS…AKRIVOS ETSI EINAI..MALISTA ME TIN SOSTI EPIKLISI TON ORFIKON IMNON ,,MPOROUSAN NA PROKALESOUN PX IASI SE AROSTOUS KLP KLP..O ELLINOROSOS GOURZTIEF EXI KANI PAROMIA MELETI ME TIN XRISI MOUSIKON KAI FONITIKON TALANTOSEON ME APISTEFTA APOTELESMATA..AUTA EINAI ONTOS ALI8I KAI GNOSTA.

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *