Μαντώ: “Μου έρχεται να βάλω τα κλάματα”

Μαντώ: “Μου έρχεται να βάλω τα κλάματα”

Η Μαντώ συμμετέχει στο “Your face Sounds Familiar” και μιλά για τις κριτικές που έχει εισπράξει από την επιτροπή.

Διαβάστε ένα απόσπασμα από τη συνέντευξή της:

Ποιες ήταν οι πρώτες σου σκέψεις όταν δέχτηκες την πρόταση για το σόου;

Είναι μια πρόταση που με ενθουσίασε γιατί έχει να κάνει με τη μουσική, το τραγούδι και τις μεταμορφώσεις που λατρεύω. Είναι πολύ κοντά στο στοιχείο μου. Η υποκριτική είναι το δυσκολότερο κομμάτι για μένα, γιατί δεν είναι το αντικείμενό μου. Κάνω όμως μια προσπάθεια να ενσαρκώνω σωστά τον κάθε ρόλο. Ως προς τις μεταμφιέσεις και τις αλλαγές αισθάνομαι πάντα οικεία. Άλλωστε έχω αλλάξει δεκάδες χρώματα στα μαλλιά μου και έχω πειραματιστεί στο μακιγιάζ.

Με την κριτική πώς τα πας;

Αν είμαι εγώ ευχαριστημένη, τις κριτικές τις ακούω ευχάριστα όποιες και αν είναι. Η κριτική επιτροπή με έχει σκλαβώσει, δεν έχω λόγια. Μου έρχεται να βάλω τα κλάματα κάθε φορά με αυτά που μου λένε. Δεν ξέρω τι καλύτερο μπορεί να ακούσεις κανείς. Πραγματικά τους ευχαριστώ πολύ, είναι φοβερά αυτά που μου έχουν πει. Ελπίζω να εξακολουθήσω να πορεύομαι έτσι.

‘Έχεις δεχτεί ποτέ σκληρή ή άδικη κριτική στη διάρκεια της καριέρας σου;

Γενικά, πιστεύω ότι είμαι από τους ευνοημένους στο χώρο αυτό. Δεν έχω κατακριθεί. Ευτυχώς, δεν θυμάμαι, κάτι άσχημο να έχει ειπωθεί για το άτομό μου. Αν υπήρξαν ειρωνείες ή καυστικά σχόλια, ίσως να αφορούσαν στα ρούχα που φοράω.

Εμένα με απασχολεί η φωνή, το προφίλ μου, η προσωπικότητά μου. Δεν με πολυαπασχολούν τα υπόλοιπα, ούτε βασίστηκε η καριέρα μου σε αυτά.

Πηγή: ΟΚ!

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *