ΣΟΚ: Η Ελληνική Αστυνομία συνέλαβε κατά συρροή δολοφόνο

Για τρεις ανθρωποκτονίες κατηγορείται, σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, αλλοδαπός, αλβανικής υπηκοότητας, ο οποίος… συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας
Αττικής στην Πάτρα και μεταφέρθηκε στην Αθήνα όπου ανακρίνεται. Μαζί του συνελήφθη και ένας ακόμα Αλβανός, για τον οποίο εξετάζεται η συμμετοχή του στα εγκλήματα.

Ο κατηγορούμενος για τις ανθρωποκτονίες Αλβανός, ηλικίας 31- 34 ετών, ο οποίος εμφανιζόταν με διαφορετικά ονόματα κάθε φορά, φέρεται ότι δολοφονούσε τους εργοδότες του για να τους ληστέψει.

Ο συλληφθείς αναζητούνταν ως ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της 59χρονης ζωγράφου Κατερίνας Ζαζάνη, τον περασμένο Οκτώβριο στη Νάξο, για την οποία δούλευε, αλλά του είχε ανακοινώσει ότι ήθελε να διακόψουν την συνεργασία τους.

Μετά τη σύλληψη του, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, προέκυψαν στοιχεία σε βάρος του για δύο ακόμα ανθρωποκτονίες στη Μεσσηνία και στην Τρίπολη. Συγκεκριμένα, τον Δεκέμβριο του 2011, στραγγάλισε και λήστεψε τον 79χρονο εργοδότη του στο Δώριο Μεσσηνίας, ενώ με τον ίδιο τρόπο είχε σκοτώσει έναν άλλον ηλικιωμένο άνδρα, στις αρχές του 2012 στην Τρίπολη.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αττικής τον είχαν εντοπίσει μετά από μεθοδικές έρευνες στην Αχαΐα και σήμερα τα ξημερώματα του έστησαν μπλόκο και τον συνέλαβαν μέσα σε ΙΧ αυτοκίνητο στην Πάτρα.

Λεπτομέρειες για τη δράση των συλληφθέντων αναμένεται ότι θα ανακοινωθούν από την Ασφάλεια Αττικής, όταν ολοκληρωθεί η προανάκριση.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *