Ο Καμπουράκης “έβγαλε στη σέντρα” τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ!

Ενδεικτικό της δύσκολης κατάστασης που έχει διαμορφωθεί στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ και της Κυβέρνησης, μετά τα μέτρα που παρουσίασε στο πρόσφατο υπουργικό συμβούλιο ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου, και τις αποκρατικοποιήσεις τις οποίες ανακοίνωσε ο Γιώργος Πεταλωτής, είναι το γεγονός ότι οι βουλευτές αλλά και οι υπουργοί δεν δείχνουν ιδιαίτερη διάθεση να ανταποκριθούν στις προσκλήσεις που τους….
απευθύνουν οι δημοσιογράφοι, και να συμμετάσχουν σε μια τηλεοπτική ή ραδιοφωνική εκπομπή.

Αυτό αποκάλυψε ο Δημήτρης Καμπουράκης, που μαζί με τον Γιώργο Οικονομέα καλύπτουν με επιτυχία την πρωινή ζώνη του Μεγάλου Καναλιού, παρουσιάζοντας την εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega». Μιλώντας λοιπόν στο ξεκίνημα της σημερινής εκπομπής, ο Δημήτρης Καμπουράκης… έβγαλε στη σέντρα τα μέλη της Κυβέρνησης αλλά και του υπουργικού συμβουλίου, τα οποία δεν θέλησαν να βγουν στην εκπομπή, και να μιλήσουν για το πώς διαμορφώνεται πλέον το πολιτικό σκηνικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αντίστοιχο πρόβλημα έχουν αντιμετωπίσει οι παρουσιαστές και άλλων εκπομπών, που διαπιστώνουν έλλειψη προθυμίας από τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ να τοποθετηθούν δημοσίως για τις εξελίξεις, και να υπερασπιστούν τα δημοσιονομικά μέτρα του Γιώργου Παπακωνσταντίνου.

http://www.statesmen.gr/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *