Ο των Αγράφων και κάμπων

Γράφει ο Ευαγγελιστριώτης
Οι «εκπαιδευτικοί» της χώρας, πιστοί στα συνδικαλιστικά τους καθήκοντα, πραγματοποιούν με την έναρξη της εκπαιδευτικής χρονιάς 5ήμερες επαναλαμβανόμενες, ως λέγουν, απεργίες. Σύνηθες το φαινόμενο…

Με το που θίγεται κάποιο από τα πολλαπλά προνόμιά τους, που τους τα χάρισαν εν αφθονία, διεφθαρμένοι, πονηροί, λαϊκιστές, εξαγοραστές ψήφων και συνειδήσεων, πολιτικοί, κατέρχονται σε απεργία. 
Πολλές φορές κατηγορήθηκαν από πολλούς, ότι, οι απεργίες αυτές έχουν πολιτικά κίνητρα, αλλά εγώ, δεν επιθυμώ να πιστέψω ποτέ, ότι οι άνθρωποι εις τους οποίους έχουμε εμπιστευτεί την εκπαίδευση των παιδιών μας, ωθούνται από τέτοια ταπεινά ελατήρια. Οι εκπαιδευτικοί στο σύνολό τους, είναι άνθρωποι που δεν θα επέτρεπαν σε κανένα άλλον, να εξουσιάζει την βούλησή τους και την αυτογνωσία τους.

Βεβαίως κάθε απεργία διατυπώνει αιτήματα. Αν όμως, μέσα στα αιτήματά τους, για την πρόοδο της παιδείας, όπως λέγουν θέτουν, δεχτούν και διεκδικούν πάντα και τα:…

α) Να δεχτούν την αντικειμενική αξιολόγηση όλων των βαθμίδων από την πολιτεία, για να μην μπορεί έτσι ο κάθε ανίκανος, ακατάλληλος, αμόρφωτος, χαβαλές και μπαχαλάκης να παριστάνει τον διδάσκαλο.


β) Να διαγράψουν από το μυαλό τους, την πράξη και την υστεροβουλία τους, τα φροντιστήρια.
γ) Όλοι οι συνδικαλιστές τους να μπούν στην τάξη και να διδάξουν. Άλλωστε για τον σκοπό αυτόν προσελήφθησαν. Συνελεύσεις κτλ, να τις κάνουν πάντα εκτός ωραρίου διδασκαλίας.

ΤΟΤΕ και ΕΓΩ θα είμαι στο πλευρό τους ΑΣΑΕΙ και θα αγωνίζομαι για τα αιτήματά τους. Εάν δεν το κάνουν σημαίνει, ότι το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι το προσωπικό συμφέρον και μόνο και ας πάει κατά διαόλου η παιδεία στον τόπο αυτό.

Αγωνιζόμαστε για να αλλάξουμε προς το καλλίτερο την Ελλάδα και όχι να παραμείνουμε στις στείρες παλαιοκομματικές πρακτικές. 

 
otwnagrafwn.blogspot.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *