Νίκος Νικολόπουλος δήλωση για το Πολυτεχνείο

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ
Κορυφαίο το μήνυμα της ενότητας του λαού

«Η επέτειος του Πολυτεχνείου, αφενός αποτελεί μία ημέρα μνήμης και τιμής προς όσους προσέφεραν κόπους, θυσίες ή ακόμα και τη ζωή τους για τη δημοκρατία και αφετέρου, μας καλεί να…

αναλογιστούμε τα δεινά της ανελευθερίας, αλλά και του διαχωρισμού των Ελλήνων, προκειμένου να μην ξαναπεράσουμε παρόμοιες καταστάσεις» σημειώνει, μεταξύ άλλων στο μήνυμα του, για την ιστορική επέτειο, ο Γ.Γ. του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος, Νίκος Νικολόπουλος.

Ο ανεξάρτητος βουλευτής προσθέτει: «Η χούντα υπήρξε το αποτέλεσμα πολιτικών και κοινωνικών διχασμών και το Πολυτεχνείο, το κορυφαίο ξέσπασμα του διψασμένου για ελευθερία και δημοκρατία λαού μετά από επτά πέτρινα χρόνια. 

Επειδή και σήμερα, ζούμε κάποια – νέου τύπου – πέτρινα χρόνια, οι Έλληνες πρέπει να διαφυλάξουν ως κόρη οφθαλμού την ενότητά τους και να εγκαταλείψουν τις δυνάμεις της μισαλλοδοξίας, όποιο χρώμα και να έχουν. 
Ο πολιτικός κόσμος δε, οφείλει να κατανοήσει ότι ένας στερημένος, δεσμευμένος και αδικημένος λαός, δεν μπορεί να υπομένει τα πάντα και για πάντα. Οι εποχές είναι κρίσιμες και οι ευθύνες όλων μας είναι και πάλι ιστορικές …»

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *