Ισχυρό βιογραφικό: Απαραίτητη η κατοχή πτυχίων γλωσσομάθειας.

Η απόκτηση πτυχίων ξένων γλωσσών όπως Lower, Proficiency, DELE Ισπανικών, CELI Ιταλικών, DELF και DALF Γαλλικών και Zertifikat Γερμανικών αποτελεί σίγουρα σημαντικό επαγγελματικό εφόδιο για κάθε ενήλικο. H πιστοποιημένη γνώση ξένων γλωσσών είναι αναμφίβολα βασικό στοιχείο ενός ισχυρού βιογραφικού.


Πώς όμως μπορούμε να διασφαλίσουμε την ποιότητα της προετοιμασίας μας, έτσι ώστε να μεγιστοποιήσουμε τις πιθανότητες επιτυχίας μας στις εξετάσεις; Μπορεί το κέντρο ξένων γλωσσών που θα επιλέξουμε να μας εγγυηθεί το επίπεδο της προετοιμασίας;

Τα εξειδικευμένα κέντρα εκμάθησης ξένων γλωσσών για ενήλικες «ΕΥΡΩΔΙΑΣΤΑΣΗ», παρέχουν στους σπουδαστές τους διπλή, γραπτή εγγύηση για το επίπεδο σπουδών:
α) Σε περίπτωση αποτυχίας στις εξετάσεις συνεπούς σπουδαστή, η προετοιμασία για την επανεξέταση στην αμέσως επόμενη εξεταστική περίοδο παρέχεται δωρεάν (με καταβολή μόνο του δικαιώματος επανεγγραφής).
β) Σε περίπτωση υπέρβασης του συμφωνημένου χρονοδιαγράμματος (η οποία δεν θα οφείλεται σε ανώτερη βία ή υπαιτιότητα του εξεταστικού φορέα), ο σπουδαστής δεν καταβάλει δίδακτρα για τους επιπλέον μήνες φοίτησης.

Αρκεί μία τέτοια εγγύηση για να είναι ο σπουδαστής διασφαλισμένος για το επίπεδο των σπουδών; Προφανώς ναι. Καμία σχολή δεν θα επιθυμούσε να κάνει δωρεάν μαθήματα σε «στρατιές» αποτυχόντων! Η παροχή μίας τέτοιας εγγύησης μαρτυρά ότι η σχολή είναι σίγουρη για την αποτελεσματικότητα των προγραμμάτων της και γνωρίζει ότι οι συνεπείς σπουδαστές της έχουν πολύ μεγάλες πιθανότητες επιτυχίας στις εξετάσεις. Επίσης, το γεγονός ότι η εγγύηση εξαρτάται μόνο από τη συνέπεια του σπουδαστή και όχι από τις επιδόσεις του, μαρτυρά ότι υψηλές πιθανότητες επιτυχίας έχουν όλοι οι σπουδαστές και όχι μία «ελίτ» σπουδαστών υψηλών επιδόσεων.

Ένα άλλο βασικό πλεονέκτημα των κέντρων ξένων γλωσσών Ευρωδιάσταση είναι ότι η προετοιμασία για την απόκτηση διπλωμάτων ολοκληρώνεται στο 1/2 ή ακόμα και στο 1/3 του χρόνου που συνηθίζεται στα φροντιστήρια ενηλίκων, γεγονός που αυτονόητα οδηγεί και σε σημαντική εξοικονόμηση κόστους.

Στα κέντρα ξένων γλωσσών Ευρωδιάσταση, ένας αρχάριος προετοιμάζεται για την απόκτηση του Lower σε 14-16 μόλις μήνες, ενώ εάν ο σπουδαστής έχει γνώσεις μεσαίου επιπέδου η προετοιμασία ολοκληρώνεται σε 7-9 μήνες.

Η Ευρωδιάσταση προσφέρει επίσης τη δυνατότητα στους σπουδαστές της να προετοιμαστούν αποτελεσματικά για το Proficiency σε 8 μόλις μήνες, χάρη στο ειδικό πρόγραμμα σπουδών Powerprof. To Powerprof είναι ειδικά σχεδιασμένο για σπουδαστές που δεν διαθέτουν πρόσφατο Lower και βασίζεται σε μεγάλο ποσοστό σε βιβλιογραφία ειδικά γραμμένη για σπουδαστές με αυτά τα χαρακτηριστικά (ενήλικες χωρίς πρόσφατο Lower), αποκλειστικά για την Ευρωδιάσταση. Εάν κάποιος δεν βιάζεται τόσο, υπάρχει και το πρόγραμμα προετοιμασίας Prof 1+2 που ολοκληρώνεται σε 12-14 μήνες.

Στα Γερμανικά, το 1ο πτυχίο (Zertifikat B1) «βγαίνει» σε 8-10 μήνες, ενώ αντίστοιχος αριθμός μηνών χρειάζεται για το 2ο πτυχίο (Zertifikat B2).

Επιλέγοντας Γαλλικά, προετοιμάζεστε για το πτυχίο DELF B2 (αντίστοιχο του Lower) σε 7-9 μόνο μήνες, ενώ με ένα 8μηνο επιπλέον καλύπτετε και την προετοιμασία για το DALF C1, αντίστοιχο του Advanced.
 
Εάν η επιλογή σας είναι τα Ισπανικά, μπορείτε να προετοιμαστείτε για το πτυχίο DELE Intermedio B2 (αντίστοιχο του Lower των Αγγλικών) σε μόλις 13-15 μήνες, ενώ διαθέτοντας 8-9 μήνες ακόμη καλύπτετε και την προετοιμασία για το DELE C1, αντίστοιχο του Advanced.

Στα Ιταλικά, σε μόλις 13-15 μήνες φτάνει κάποιος στο επίπεδο του CELI 3 (αντίστοιχο του Lower).

Πραγματοποιώντας την εγγραφή σας στην Ευρωδιάσταση έως 14 Σεπτεμβρίου, εξασφαλίζετε 30% έκπτωση στα δίδακτρα, ενώ ειδική έκπτωση 40% ισχύει για ανέργους.

Περισσότερες πληροφορίες για:
εκμάθηση ξένων γλωσσών στο www.eurodiastasi.gr

Μπορείτε επίσης να καλέσετε στα τηλέφωνα 210-330.111.0, 210-38.44.888,
210-59.01.888, 210-6000.170, για μία άμεση και αναλυτική ενημέρωση ή να επισκεφθείτε τα γραφεία των Κέντρων Ξένων Γλωσσών Ευρωδιάσταση (Χαλκοκονδύλη 5 και Χαλκοκονδύλη 9 στην Αθήνα, Μεσογείων 427 στην Αγία Παρασκευή και Σαρανταπόρου 14 στο Χολαργό).

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *