Να γιατί δεν πρέπει να καπνίζετε μετά το φαγητό – Και τι πρέπει να κάνετε

Μετά το φαγητό οι καπνιστές κάνουν πάντα ένα τσιγάρο. Ο καπνός αυτός δεν συνιστάται πάντα, αλλά είναι ιδιαίτερα επικίνδυνος μετά το φαγητό. Σύμφωνα και με τους επιστήμονες, αν κάποιος καπνίζει αμέσως μετά το γεύμα, η ζημιά που προκαλείτε στο σώμα του είναι ίση με 10 τσιγάρα ταυτόχρονα.

Ο κίνδυνος για καρκίνο του πνεύμονα αυξάνεται συνεχώς. Επίσης το κάπνισμα μπορεί να επηρεάσει ιδιαίτερα στην επιδείνωση του συνδρόμου του ευερέθιστου εντέρου. Το πεπτικό σύστημα ενεργεί σε ολόκληρο το σώμα και η νικοτίνη δεσμεύει το οξυγόνο του αίματος, το οποίο στη συνέχεια απορροφάται πιο εύκολα.

Αυτό που δεν πρέπει να κάνετε μετά από ένα γεύμα είναι:

Τα φρούτα συνήθως υποβάλλονται σε επεξεργασία στο σώμα αμέσως, αλλά μόνο εάν τρώγονται ξεχωριστά, για αυτό και συνιστούνται ως σνακ.

Σε περίπτωση που τρώγονται αμέσως μετά το γεύμα, αυτά παραμένουν στο σώμα λόγω της τροφής που έχει καταναλωθεί προηγουμένως και πυροδοτεί τις τοξίνες στο στομάχι, που επηρεάζουν τη δημιουργία της κυτταρίτιδας.

Για αυτό και τα φρούτα πρέπει να καταναλώνονται με άδειο στομάχι ή δύο ώρες μετά το γεύμα.

Πηγη voice

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *