Νίκος Νικολόπουλος συγκέντρωση στην Κόρινθο

ΚΑΙ Η ΚΟΡΙΝΘΟΣ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ

Σε συγκέντρωση πυρήνων του Νομού Κορινθίας βρέθηκε ο Γ.Γ. του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος Νίκος. Νικολόπουλος…

Ο ανεξάρτητος βουλευτής , που οργώνει την Ελλάδα κάνοντας προεκλογική εκστρατεία για την “Ένωση για την ΑΝΑΤΡΟΠΗ” στις Ευρωεκλογές, μεταξύ άλλων είπε :

“Αυτές οι εκλογές είναι καθαρά Πολιτικές. Στις ευρωεκλογές πρέπει να στείλουμε ένα μήνυμα πολιτικής ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ.

Εάν οι ξένοι δουν ότι με την ψήφο μας αντέχουμε , επικροτούμε και επιβραβεύει αυτές τις τακτικές, τόσα και άλλα τόσα μέτρα θα επιβάλλουν. Οι πολιτικές εξελίξεις θα «τρέξουν», αν η κυβέρνηση εισπράξει όλη την λαϊκή δυσφορία και προπαντός αν οι δυνάμεις κατοχής εισπράξουν αυτό το ΟΧΙ, ενός λαού περήφανου, που θεωρεί τις εκλογές αυτές ως μία ευκαιρία να δείξει τα «αντικατοχικά» του αισθήματα. Ένα κάθετο «όχι» σε οτιδήποτε πληγώνει την πατρίδα και τον λαό, σε οτιδήποτε αντίκειται στις αξίες και τις παραδόσεις, καθώς και στην ασυδοσία του μεγάλου κεφαλαίου.

Ο σκοπός και ο στόχος είναι η ανατροπή αυτού το σάπιου καθεστώτος, η ανατροπή των βαστάζων του συστήματος, των νταβατζήδων ,που έλεγε και ο Κ. Καραμανλής. Η τιμωρία αυτών που θεωρείται αναγκαία προϋπόθεση για να γυρίσουν πίσω τα κλεμμένα. Οι πολιτικές εξελίξεις θα κατορθώσουν να συνενώσουν τις αντικατοχικές δυνάμεις και πριν τις ευρωεκλογές και περισσότερο πριν τις εθνικές εκλογές.

Αυτό ακριβώς είναι και το στίγμα της συνεργασίας μου με τους Χρήστο ΖΏΗ ΚΑΙ Βύρωνα Πολύδωρα. Αποφασίσαμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας σε αυτή την κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση. Ακόμα και πολλά να μας χώριζαν , εκείνο που μας ενώνει είναι το πιο μεγάλο : Να αναχαιτίσουμε την καταστροφή της χώρας. Και αυτός ο στόχος δεν μας ενώνει μόνο με όσους ανήκουν στην κεντροδεξιά «πτέρυγα», αλλά και με κάθε πολιτική δύναμη από το χώρο του κέντρου και της αριστεράς.”

Όπως τόνισε και στους παρευρισκόμενους ο Νίκος Νικολόπουλος , ως την τελευταία ώρα της κάλπης θα γυρίσει ολόκληρη την Ελλάδα , μεταδίδοντας αυτό ακριβώς το μήνυμα που αποτελεί μέγιστη εθνική ανάγκη.

Εξάλλου το απόγευμα της Τετάρτης πραγματοποιήθηκε, παρουσία του Νίκου Νικολόπουλου, μεγάλη συγκέντρωση στελεχών του Κινήματος για την ΑΝΑΤΡΟΠΗ, στην Αθήνα. Κυρίαρχο θέμα οι επόμενες ευρωεκλογές του Μαΐου.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *