Ασύστολη συνταγογράφηση στο κέντρο υγείας Λευκίμμης

Στην Κέρκυρα στο κέντρο υγείας λευκιμμης υπηρέτη ένας γενικός γιατρός προερχόμενος από Αλβανία, εδώ και 2 χρονιά έχει επιδόθηκε σε ασύστολη συνταγογράφηση με σκοπό το κέρδος από της φασόν εταιρίες…….καθημερινά λόγω μι άλλου γιατρού συσσωρεύονται οι ασθενής κατά πλειοψηφία γεροντάκια των 300ευρο σύνταξη…..και αυτός τους γραφή από 17εως 22 φάρμακα στον καθε έναν…..με σκοπό το κέρδος του…..αυτό έχει ως συνέπεια την επιβάρυνση της υγείας του ασθενή….είναι γνωστά όλα αυτά τόσο στον ανύπαρκτο διευθυντή τις μονάδας αυτής….τόσο και του ιατρικου συλλόγου Κέρκυρας….τα ταμία τα….
έχει βουλιάξει ο κύριος αυτός…..αλά δύστυχος κανείς δεν μπαίνει στον κόπο να ερευνήσει….το όνομα του είναι Τσιουβιλας Μιχάλης…..παρακαλώ κάντε την ερευνήσετε…ενημερώστε όλα τα ταμία να κάνουν έλεγχο σε όλες τις συνταγές…και να επέμβει άμεσα ο εισαγγελέας…κινδυνεύουμε όλοι μας…πιστεύω ότι θα ενημερώνεται κάθε αρχή και παράλληλα να ερευνήσετε σε βάθος τον επίορκο αυτόν….ευχάριστο και ζητώ την εχεμύθεια σας.

Nikos ….

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

3 Comments

 1. Ανώνυμος

  αυτό το ξανάπες και στις 4 απριλίου. Μήπως του έχεις άχτι και θέλεις να του κάνεις κακο? ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΕΧΕΙΣ??? οχι να καταγγελουμε για πλάκα….

  Reply
 2. Ανώνυμος

  ΦΤΑΙΕΙ Ο ΛΑΟΣ,ΑΥΤΟΣ ΦΤΑΙΕΙ,ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ,ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΤΙ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΛΑΟΣ.

  ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ,ΕΙΝΑΙ ΠΠΡΟΒΛΗΜΑ…

  Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *