Κεδίκογλου: Στον Τσίπρα η ΧΑ έχει βρει τον καλύτερο συνήγορο και υπερασπιστή της

Επίθεση με πολύ σκληρά λόγια κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, εξαπέλυσε το βράδυ της Πέμπτης ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου, κατηγορώντας τον αρχηγός…

της αξιωματικής αντιπολίτευσης πως στο πρόσωπό του η Χρυσή Αυγή και ο Νίκος Μιχαλολιάκος έχουν βρει τον «καλύτερο συνήγορο και υπερασπιστή τους».

Αφορμή για το σχόλιο του κ. Κεδίκογλου απετέλεσε η δήλωση του κ. Τσίπρα στο Euronews πως, δεδομένης της «σπουδής» που έχει επιδείξει η κυβέρνηση να δείξει πως αναλαμβάνει την πολιτική πρωτοβουλία στο ζήτημα της ΧΑ, «είναι απολύτως δικαιολογημένο το αίσθημα στην κοινή γνώμη ότι αυτή η δικαστική απόφαση δεν συνάδει με το περί δικαίου αίσθημα».

«Σύμφωνα με τον κ. Τσίπρα η απόφαση της κυβέρνησης να πάρει την πρωτοβουλία να ανοίξει το θέμα της Χρυσής Αυγής στη Δικαιοσύνη, δικαιολογημένα δημιούργησε στην κοινή γνώμη το αίσθημα ότι η δικαστική απόφαση για τη σύλληψη του κ. Μιχαλολιάκου δεν συνάδει με το περί δικαίου αίσθημα!!

»Ο κ. Μιχαλολιάκος και η Χρυσή Αυγή βρήκαν στο πρόσωπο του κ. Τσίπρα τον καλύτερο συνήγορο και υπερασπιστή τους. Θερμά συγχαρητήρια!!», καταλήγει ο κ. Κεδίκογλου.

Πηγή: http://www.skai.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *