ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΧΡΥΣΟΥ ΤΡΟΠΟΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ;

Πριν λίγο καιρό ένας φίλος με ενημέρωσε για μια εταιρία που μπορούσε κάποιος να συμμετέχει σε μια πολυσυμμετοχικη αγορά χρυσού!…

Όταν το άκουσα μου άναψαν διάφορα λαμπάκια μέσα στο κεφάλι μου άλλα το ποιο φωτεινό λαμπάκι μου έλεγε ότι πλησιάζω στην λύση ενός προβλήματος που με ταλαιπωρεί χρόνια!

Πριν φτάσω όμως σε αυτό θα σου αναλύσω τι έκανα αμέσως μόλις άκουσα την είδηση αυτή! Το πρώτο που σκέφθηκα είναι ότι πρέπει να τσεκάρω αν είναι απάτη !

Έψαξα σε όλο το ίντερνετ λοιπόν με όρους απάτη σε χρυσό ,η το όνομα της εταιρίας και απάτη …και μπουμ αμέσως παρουσιάστηκαν δεκάδες άρθρα ότι ήταν απάτη!!!

Επειδή είμαι όμως εχθρός της επιφάνειας γιατί ξέρω πως δουλεύει αυτό το σάπιο σύστημα τους έκατσα και διάβασα όλα τα άρθρα περί απάτης της συγκεκριμένης εταιρίας και διαπίστωσα κάτι πολύ παράξενο ..σε όλα τα άρθρα έγραφαν άνθρωποι που δεν συμμετείχαν στην εταιρία η σε αυτό το εγχείρημα απλά έγραφαν με βάση η το ένστικτο η την φυτεμένη ταμπέλα σε σχέση με το ποιον της εταιρίας ! Π.Χ αα είναι με συστάσεις αρα είναι πυραμίδα αρα είναι απάτη!! Η επιφάνεια στο μεγαλείο της δηλαδή….

Ακόμα παρατήρησα σκάβοντας περισσότερο ότι τα 11.000 μέλη της εταιρίας προσπαθούν πάντα με αγώνα να ενημερώσουν στα σχόλια των κακών άρθρων ότι η εταιρία δεν είναι απάτη άλλα πληρώνει κανονικά και μάλιστα πολύ πάρα πολύ συνάνθρωποι μας πίνουν νερό στο όνομα της γιατί σώθηκαν από την φτώχεια της κρίσης!!

Εκεί συνειδητοποίησα και κάτι ποιο εμφανές , αν είναι απάτη γιατί δεν υπάρχει ούτε ένας από τα 11.000 μέλη της εταιριας που να έχει γράψει …έβαλα τα λεφτά μου για να μπω στο πρόγραμμα αλλά με έκλεψαν η δεν μου έδωσαν τον χρυσό?

Αυτό το μικρο κομμάτι πόλεμου λάσπης που μόλις είχα ανακαλύψει έκανε το αρχικό λαμπερό λαμπάκι του προβλήματος μου να λάμπει πιο έντονα!! Ποιοι και για ποιο λόγο έχουν στήσει μια καμπανια προπαγάνδας εναντιων του χρυσού? Γιατί μεγάλες ιστοσελίδες και γνωστοί δημοσιογράφοι έχουν αναρτήσει θέματα ότι πχ εισαγγελέας ενημερώνει ότι έπιασαν στην αρχή της μια κομπίνα απάτης με χρυσό …..αλλά η εταιρία συνεχίζει να υπάρχει και να αυξάνει τα μέλη της…ενώ το άρθρο ήταν απ το 2012 ?

Για μένα τα ερωτήματα ήταν εύκολα να απαντηθούν και συνήθως απαντώνται κάνοντας μια μικρή ακολουθία που αγγλιστί λέγεται follow the money!!!

Ακολουθώντας το χρήμα βρίσκεις σχεδόν πάντα τον ένοχο!! Ποιος λοιπόν έχει θέμα αν σήμερα οι Έλληνες αλλάζουν τα ζωγραφιστά χαρτάκια με ένα άλλο είδος επένδυσης και μάλιστα τέτοιας που να έχει και δύναμη ανταλαξιμοτητας οτι και να γίνει άλλα και πραγματική αξια? Μα φυσικά οι τράπεζες!!

Ποιος μπορεί και χρηματοδοτεί -σπονσοναρει μεγαλοδημοσιογραφους και εφημερίδες ?Μα φυσικά ο τράπεζες!!

Αμέσως σταμάτησα το ψάξιμο για απάτη με αυτόν το τρόπο γιατί κατάλαβα την παγίδα και πέρασα σε ποιο ενδελεχή έρευνα ,έτσι έψαξα και βρήκα ανθρώπους που το κάνουν ποια αυτό σαν επάγγελμα! Μίλησα με 5 , ο ένας ήταν ο ποιο ενημερωμένος σε όλα Ο Τάκης Μπασιάς ο οποίος μου απέδειξε όχι μόνο την σοβαρότητα της εταιρίας άλλα και το πόσο δυναμική αλλά και συμφέρουσα είναι μια τέτοια επένδυση και χρόνου αλλά και χρήματος !! Μόλις έμαθα ότι τα ποσά είναι απόλυτα εγγυημένα ,δηλαδή ακόμα και αν δεν καταφέρεις να συστήσεις κανέναν το ποσόν συμμετοχής σου δεν χάνεται άλλα το παραλαμβάνεις σε μορφή χρυσού..τότε η επόμενη κίνηση ήταν να ξεκινήσω άμεσα αυτήν την ασχολία!

Το μόνο θέμα ήταν να κατανοήσω από εδώ και πέρα την μορφή λειτουργίας !! Αν θυμάσαι παραπάνω είχα διαβάσει ότι είναι πυραμίδα αρα απάτη!! Ευτυχώς η δυστυχώς σε νεαρή ηλικία εργάστηκα στα “πίσω” γραφεία τέτοιων εταιριών δημιουργώντας το εκπαιδευτικό υλικό για όλους όσους ήθελαν να κάνουν καριέρα στο πολυεπίπεδο μάρκετινγκ! Με ποιο απλά λόγια εφτιαχνα το όραμα ώστε να γνωρίζουν οι μλμαδες (έτσι τους λέω πάντα) να κάνουν σωστές πωλήσεις…αρα θεωρώ ότι είμαι από τους καταλληλότερους ανθρώπους να δώσουν πραγματικές εξηγήσεις και πληροφορία για το τι είναι πυραμίδα και ποιες πυραμίδες μπορούν να είναι απάτη και ποιες δεν συμφέρει να είναι απάτη!!

Να πω απλά εδώ ότι μια καλή απάτη πυραμίδα είναι και η ασφάλιση μας !! Τα ασφαλιστικά ταμεία μας δηλαδή …και για να μην παίζω με τον πόνο σου απλά θέλω να σου δείξω ότι οι περισσότερες δομές στην σημερινή μας κοινωνία είναι πυραμιδικές!

Να πω ακόμα ότι προσωπικά σιχαίνομαι το ΜΛΜ δηλαδή το πολυεπίπεδο μάρκετινγκ άλλα το συγκεκριμένο θέμα με τον χρυσό πρώτον δεν είναι απόλυτα ΜΛΜ άλλα σύσταση δυο ατόμων μόνο , δεύτερον θα μπορούσα για να κάνω τον Έλληνα να αλλάξει νοοτροπία και τα ζωγραφιστά χαρτάκια να τα μετατρέψει σε κάτι με πραγματική αξία να χορεψω και καρσιλαμά στην κόλαση ,τρίτον η συγκεκριμένη εταιρία ανήκει σε αυτές που δεν συμφέρει να κάνουν απάτη μιας και δεν επενδύει σε χρυσό ώστε να κινδυνεύει με ένα παγκόσμιο κραχ απλά μας πουλά από χονδρική σε λιανική και κερδίζει και από την αρχή έχει δηλώσει ότι κρατά ακόμα 7% προμήθεια ,συν τα χρήματα που κρατά για την ιστοσελίδα που σου δίνει!! Αρα η συγκεκριμένη εταιρία θέλει να γίνονται αγοροπωλησίες που με αυτές τις πράξεις μας πληρώνει και εμάς με την μορφή μπόνους …δεν έκανε αγοροπωλησίες δεν χρωστά πουθενά αρα δεν πονά πουθενά …έκανε αγοροπωλησίες δίνει τα μπόνους κράτα τα κέρδη..ούτε προϊόντα που χαλάνε έχει …ούτε ανοίγματα που φοβάται έχει!! Αρα όσο μείνει ζωντανή τόσα χρήματα θα έχει ευκαιρία να βγάλει!!

Να μην αναλύσω άλλο το θέμα ρίσκου ιδίως όταν χώρες που θεωρητικά θα έπρεπε να είχαν τον πολίτη τους στα όπα όπα του συμπεριφέρονται σαν ληστές ! Κλεινω λοιπόν αυτη την ενοτητα με το να πω ότι ακόμα και ο ουρανός κάποια στιγμή μπορεί να πέσει στα κεφάλια μας ,το θέμα είναι να έχεις την δυνατότητα τα ρίσκα που παίρνεις είτε του χρόνου σου είτε οικονομικά να μπορείς να τα αντέξεις ακόμα και αν γίνει το ακατανόητο!!

Εφ όσων αντιλήφθηκα όλα τα παραπάνω συνέχισα το ταξίδι ….

Το λαμπάκι τώρα είχε γίνει προβολέας μέσα στο μυαλό μου! Από τότε που έχω δημιουργήσει το Σχέδιο Αχιλλέας έχω κάνει δεκάδες ζωντανές εκπομπές και έχω γράψει δεκάδες άρθρα για το θέμα που αναφέρει ότι σήμερα ο άνθρωπος πρέπει να ενωθεί και να στερήσει το λάδι από την μηχανή του εχθρού …δηλαδή να στερήσει τα ζωγραφιστά χαρτάκια από την ανακύκλωση και έτσι αντι για διαχειριστής να γίνει ξανά ιδιοκτήτης!

Στο Σχέδιο Αχιλλέας ένα κομμάτι είναι η ανταλλαγή , ο ένας ανταλλάσσει χρόνο με τον άλλων ώστε να στερήσει από τους τοκογλυφους κομμάτι από τα χαρτάκια με κοινό στόχο την αποθήκευση ,την αυτάρκεια κοκ..

Και τώρα μπροστά εμφανίστηκε ένα νέο μοντέλο πολύ δυναμικό με την δυνατότητα και να τους στερήσεις τα χαρτάκια (αυτά άνευ αξίας δηλαδή) άλλα και να έχεις να ζήσεις μέσα στον πολιτισμό της χεστρας που έχουν δημιουργήσει!

Το ότι οι άνθρωποι είναι αδύνατο να ενωθούν και να πάνε να κάνουν ένα run Bank όλοι μαζί και έτσι να γονατίσουν τον εχθρό και τους προδότες πολιτικούς σε μια μέρα νομίζω όλοι το έχουμε καταλάβει !! Άσχετο Βέβαια αν αυτό είναι η απόλυτη κίνηση Νίκης!

Πως αλλιώς λοιπόν θα μπορούσες να ενώσεις τους ανθρώπους σε μια κοινή πορεία και να έχεις και νέα καριέρα άλλα και μια αντιστασιακή συνειδητοποιημένη μορφή αντίστασης?

Μπουμ ιδιοκτησία χρυσού ,πολυσυμμετοχικη αγορά χρυσού! Θυμάμαι όταν φωναζα στο Σχέδιο Αχιλλέας μαζευτείτε να κάνουμε πολυσυμμετοχικη γεωργία-κτηνοτροφια, πρέπει να περάσουμε σε αυτάρκεια!!

Και εδώ το ίδιο ακριβώς ισχύει ….άλλα εδώ καλύπτεις και την ανάγκη των καθημερινών εξόδων επιβίωσης …συνάμα ρίχνεις καθημερινά χαστούκια στους τοκογλύφους! Γιατί έχοντας στα χέρια σου χρυσό σταματάς ποια να είσαι μέσα στην αλυσίδα ανακύκλωσης των ζωγραφιστών χαρτιών ,σταματάς να είσαι διαχειριστής και ανοίγεις κάθε μέρα τρύπα στο προυπολογισμο του εχθρού σου!

Εγώ προσωπικά θα κάνω τα πάντα να κάνω τον συνάνθρωπο Έλληνα μέσα σε μια απίστευτη εποχή αλλαγών και ανασφάλειας να μετατρέψει τα χωρις αξία ζωγραφιστά χαρτάκια του που έχει δώσει στους τοκογλυφους να τα φυλάνε (και έτσι τους έχει δώσει το δικαίωμα να δανείζουν επί 10 το ποσό) να τα πάρει από εκεί και να τα κάνει όσο ποιο μεγάλο κομμάτι μπορεί από αυτά …ΠΛΑΚΕΣ ΧΡΥΣΟΥ…που αύριο ότι και να γίνει θα έχουν ανταλλακτική αξία …που αύριο ότι και κούρεμα να γίνει ο χρυσός δεν θα χάσει την αξία του!

Να θυμάστε ενα ζωγραφιστό χαρτάκι σε μια πτώχευση θα χάσει το 99% της υποτιθέμενης αξίας του ….ο χρυσός όσο και να χάσει …5% ,10% είναι χρυσός και ανταλλάσσεται πάντα …ακόμα και σε εποχές Πολέμου !!

Έφτιαξα λοιπόν μια ιστοσελίδα που θα μπορεί να δημιουργήσει την ομάδα μου στον τομεα της ιδιοκτησίας χρυσού .Σκοπός μου είναι να μπορέσω να μοιραστώ μαζί σας όλα τα μυστικά που γνωρίζω πάνω στο ίντερνετ μάρκετινγκ και με προσωπική καθημερινή επικοινωνία να μπορέσουμε μαζί να χτίσουμε και οικονομική αλλά και αντινεοταξικη άμυνα!

ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΦΙΕΡΩΣΕΙΣ ΧΡΟΝΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΣ ΣΩΣΤΑ ΣΕ ΟΛΑ http://www.earngold.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *