Φορτηγά έξω από το υπουργείο μεταφορών ! ! !

ΤΟΥΣ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑ-ΛΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ! ! ! 


70 περίπου φορτηγατζήδες και 50 φορτηγά είναι από εχθές έξω από το υπουργείο μεταφορών ζητούν διορθώσεις και όχι κατάργηση του νόμου όπως σας παραμυθιάζουν τα ΜΜΕ, διορθώσεις που θα κάνουν το νόμο να είναιεφαρμόσιμος .
Ο Υπουργός λέει ότι δεν αρνείται συνάντηση με εκλεγμένους συνδικαλιστές …οι Φορτηγατζήδες από την άλλη λένε …ότι οι συνδικαλιστές είναι το πρόβλημα….. οι οποίοι όπως σε κάθε κλάδο έτσι και στον δικό τους εξυπηρετούν συμφέροντα άλλων και……
φυσικά προσωπικά τους .

Οι επαγγελματίες αυτοκινητιστές, κατηγορούν την κυβέρνηση ότι αθέτησε τις δεσμεύσεις της για ένταξη του κλάδου στον αναπτυξιακό νόμο, αλλά και τις διαβεβαιώσεις για τα ασφαλιστικά και συνταξιοδοτικά τους θέματα.

Μεταξύ άλλων, ζητούν

-Αναστολή εφαρμογής νομού για την απελευθέρωση του επαγγέλματός τους για ένα έτος με ταυτόχρονη τεκμαρτή φορολόγηση των αυτοκινητιστών για τη χρήση 2010.

-Τριετές πάγωμα των κατασχέσεων και των πλειστηριασμών των περιουσιακών στοιχείων των αυτοκινητιστών για οφειλές προς το δημόσιο.

-Εφαρμογή πενταετούς μεταβατικής περιόδου και υπολειμματικής αξίας των αδειών.

Η αστυνομία διενεργεί εξονυχιστικούς ελέγχους προκειμένου να μην επιτρέψει και σε άλλα φορτηγά να πλησιάσουν στο υπουργείο

Σύμφωνα με πληροφορίες μας οι φορτηγατζήδες σκέφτονται να προχωρήσουν σε κινητοποιήσεις  σε όλη την Ελλάδα

DJ για το Ξυπνήστε ρε 

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

1 Comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *