Απίστευτο! Για τα όμορφα μάτια ενός τσοπάνη…

Από το μεγάλο τζάκι στη στάνη… για χάρη του έρωτα

Όταν η ζωή γράφει… τα δικά της σενάρια, πολλές φορές ξεπερνά σε φαντασία ακόμη και κινηματογραφικές ιστορίες που έχουν αφήσει εποχή, όπως η διαχρονική ταινία «Κορίτσια στον ήλιο» με τον καρδιοκατακτητή γιδοβοσκό και την κατάξανθη Εγγλέζα που του έκλεψε την καρδιά…
Και όμως έναν τέτοιο παράφορο έρωτα ζουν στην πραγματικότητα μελαχρινός τσοπάνης με καλλονή κοσμική δεσποινίδα από επιχειρηματικό τζάκι κάπου στη Στερεά…

Θέμα συζήτησης στη τοπική κοινωνία έχει γίνει το love story της 20 χρονης καλοαναθρεμμένης κοπέλας με τον 25χρονο τσοπάνη από ορεινό χωριό…


Το νεαρό κορίτσι – φοιτήτρια σε πολύ δυνατή Πανεπιστημιακή Σχολή – το τελευταίο χρόνο, αψηφώντας τους δικούς της, απολαμβάνει τον απόλυτο έρωτα στην αγκαλιά του όμορφου τσοπάνη και έχει απομακρυνθεί από κάθε άλλη δραστηριότητα. Τελευταία οι φήμες μιλούν και για συγκατοίκηση του ζευγαριού καθώς η νεαρά μετά από έντονο καβγά έφυγε και από το σπίτι της. 


Οι γονείς φαίνεται τελικά πως ενέδωσαν στην επιθυμία της κόρης τους… καθώς φοβήθηκαν ότι δεν θα την ξαναέβλεπαν.

Δεν ξέρουμε αν ο τσοπάνης κατέκτησε την καρδιά της προσφέροντας της μια χούφτα αμύγδαλα… αναμφίβολα όμως οι δύο νέοι, παραμέρισαν την κοινωνική τους απόσταση και απέδειξαν πως τα πιο όμορφα πράγματα πολλές φορές κρύβονται εκεί που δεν το περιμένουμε.

Η κοπέλα εγκατέλειψε την ακριβή και κοσμική της ζωή καθώς ήταν πολύ γνωστή στο κύκλο της για τη λατρεία της στους επώνυμους οίκους και στα ακριβά αυτοκίνητα.

Πλέον όλα αυτά δεν έχουν καμία απολύτως σημασία και όπως έχουμε ενημερωθεί ο τρόπος ζωή της έχει αλλάξει ριζικά.

Μάλιστα, συντροφεύει τον καλό της στη στάνη και μαθαίνει να τυροκομάει…

Ο τσοπάνης δεν μπορεί ακόμη να πιστέψει αν είναι αληθινό το όνειρο που ζει και δεν αποχωρίζεται ούτε στιγμή την όμορφη αγαπημένη του. 


Το ζευγάρι, επειδή αυτό το καιρό είναι στο επίκεντρο της προσοχής, αποφεύγει τις πολλές εξόδους και προτιμά να κάνει βόλτες σε απόμακρες παραλίες και φυσικά στο βουνό.

Τελικά ο έρωτας είναι πραγματικά τυφλός!!!

eleutherifoni.blogspot.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *