Οι αναρχικοί αντιδρούν στην διαδήλωση των ισλαμιστών – Μήπως έρχεται η σειρά τους ;

Όσο και ακούγεται απίστευτο για τους γνώστες των «κοινωνικών» αγώνων των αναρχικών και της συμπαράστασης αυτών προς τα δίκαια των λαθρομεταναστών οι Έλληνες αναρχικοί είδαν τελικά το “Φώς το Αληθινό” και κατάλαβαν ότι οι “καλοί τους φίλοι” οι φανατικοί μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες, τελικά μπορεί κάποια μέρα και να…..
στραφούν εναντίον τους.

Όσο και ακούγεται απίστευτο για τους γνώστες των «κοινωνικών» αγώνων των αναρχικών και της συμπαράστασης αυτών προς τα δίκαια των λαθρομεταναστών οι Έλληνες αναρχικοί είδαν τελικά το “Φώς το Αληθινό” και κατάλαβαν ότι οι “καλοί τους φίλοι” οι φανατικοί μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες, τελικά μπορεί κάποια μέρα και να στραφούν εναντίον τους

Η συνεργασία αναρχικών και μουσουλμάνων λαθρομεταναστών θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ένα από τα πιο περίεργα κοινωνικά φαινόμενα, αφού άθεοι όπως δηλώνουν οι αναρχικοί, συνεργάζονται στενά με φανατικά θρησκευόμενους ανθρώπους οι οποίοι πραγματικά απεχθάνονται αυτούς που δεν έχουν πίστη σε κάποια θρησκεία. Με απλά λόγια μεγαλύτερο σεβασμό είχνει ένας μουσουλμάνος σε κάποιο Χριστιανό παρά σε ένα άθεο.

Και όμως για αρκετά χρόνια η συνεργασία αναρχικών και φανατικών μουσουλμάνων καλά κρατούσε, με τους πρώτους να μιλάνε για κοινούς ταξικούς αγώνες και άλλα φούμαρα αφού κανένας από αυτούς δεν έκατσε να ψάξει και να βρει ότι σε καμία μουσουλμανική χώρα δεν υπάρχει ισχυρό κομουνιστικό ή γενικότερα αριστερό κόμμα όπως το αντιλαμβάνονται οι Έλληνες Ευρωπαίοι αναρχικοί.

Έτσι την Παρασκευή 24 Αυγούστου ο αναρχικός χώρος υπέστη ένα τεράστιο σοκ το οποίο από ότι φαίνεται θα σημαδεύσει την κοινή του πορεία με τους μουσουλμάνους. Ομάδα μουσουλμάνων ξυλοκόπησε μετά από παρεξήγηση ένα αντιεξουσιαστή ο οποίος κατάφερε τελικά να γλιτώσει από τα χέρια των ισλαμικών μαζών χάρις στην παρέμβαση τρίτων.

Ο νεαρός εκτός από τα χτυπήματα υπέστη και ένα ιδεολογικό σοκ, διότι οι άνθρωποι για τους οποίους διαδήλωνε και αγωνιζόταν, τον ξυλοκόπησαν προφανώς λόγω διαφωνίας που προέκυψε αναφορικά με το ζήτημα που αφορούσαν τις θρησκευτικές υποχρεώσεις των μουσουλμάνων και την συνεχή επίκληση αυτών στον Αλλάχ, κάτι που εκνεύρισε τον Έλληνα αναρχικό.

Δυστυχώς για τον Έλληνα αναρχικό οι συναγωνιστές του μουσουλμάνοι φαίνεται ότι θεωρούν την θρησκευτική πίστη τους πιο σημαντική από τους ταξικούς αγώνες των «επαναστατών» απόγονων της ελληνικής πλουτοκρατίας και μπουρζουαζίας.

Έτσι τον φιλοδώρησαν μερικές μπουνιές και του έδειξαν την «ανοχή» που δείχνει το Ισλάμ στην διαφορετικότητα, στο δικαίωμα τους κάθε ανθρώπου να πιστεύει ή να μην πιστεύει σε κάποια θρησκεία, στο δικαίωμα του κάθε ανθρώπου να εκφράσει την άποψη του, όλα αυτά που η Δημοκρατία μας του επιτρέπει την Δημοκρατία που αυτός και οι μουσουλμάνοι φίλοι του θέλουν να ανατρέψουν χωρίς όμως να ξέρει κανένας τελικά ποιος θα είναι αυτός που θα υπαγορέψει τους όρους της “Νέας Τάξης” πραγμάτων. Οι δύο χιλιάδες «μάχιμοι» αναρχικοί ή οι 300.000 φανατικοί μουσουλμάνοι που κάποιοι πιστεύουν ότι μπορούν να χειραγωγήσουν ;

Το μήνυμα που έστειλαν οι συναγωνιστές μουσουλμάνοι στους αναρχικούς ήταν ξεκάθαρο. Δεν δεχόμαστε καμία κουβέντα για την θρησκεία μας και τα ήθη και έθιμα μας, όποιος μας προσβάλει θα «τρώει» ξύλο, τελεία και παύλα. Τώρα όταν θα φτάσει η ώρα που δεν θα μπορούν οι «χρήσιμοι ηλίθιοι» να μαζέψουν τα ασυμμάζευτα και θα ζητάνε την συνδρομή στρατού και της αστυνομίας όπως έχουν πράξει στο παρελθόν (βλ. Αμάρυνθος) τότε τι θα πουν όλοι αυτοί οι ανεγκέφαλοι…Συγνώμη λάθος?

Δυστυχώς όπως έχει δείξει η ιστορία στις περιπτώσεις αυτές οι πρώτοι που θυσιάζονται αφού έχουν εκτελέσει την δουλειά τους είναι οι πρόθυμοι και «χρήσιμοι ηλίθιοι» που για ιδεολογικούς λόγους δεν βλέπουν ότι αποτελούν τα εργαλεία άλλων σκοπών και άλλων κέντρων λήψης αποφάσεων.

Αυτοί απλά ως καλοί και αφελείς ιδεολόγοι θα κάνουν την δουλειά που τους αντιστοιχεί και μετά ως άθεοι και αριστεροί θα «εξολοθρευτούν» από τα αληθινά αφεντικά τα οποία απευχθάνονται τις προοδευτικές τους ιδέες αφού πάνω από όλα είναι το χρήμα και η εξουσία.

Αυτό μας έχει δείξει η ιστορία και αν δεν το πιστεύουν ας δούν και το βίντεο που ακολουθεί όπου ένα Σοβιετικός πράκτορας εξηγεί το 1983 πως διαλύεται μία κοινωνία εκ των έσω με την υπονόμευση των θεσμών και την αξιοποίηση των χρήσιμων ηλιθίων που πάντα υπάρχουν σε μία κοινωνία.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *