Αυτός που μένει κι αυτός που φεύγει…

Μέχρι πέρυσι ήταν οι επιθετικές αιχμές του Ολυμπιακού. Μάλιστα, θα μπορούσε κανείς να πει πως ήταν «άσπονδοι φίλοι» αφού ο ένας κοίταζε να «φάει» τη θέση του άλλου και τούμπαλιν. Μήτρογλου και Τζεμπούρ είναι δύο ιστορίες αλληλένδετες αλλά μέχρι στιγμής φαίνεται πως κερδισμένος βγαίνει ο….
Ολυμπιακός.

Το σίριαλ «Ραφίκ Τζεμπούρ» τελείωσε με τον Αλγερινό να βρίσκει επιτέλους ομάδα και να μετακομίζει στην Σίβασπορ με την μορφή δανεισμού. Ο «τρομοκράτης» μέχρι πέρυσι αποτελούσε το βασικό όπλο της επίθεσης των «ερυθρολεύκων» αλλά οι σχέσεις του με την ομάδα κλονίστηκαν και ο ίδιος ήθελε να φύγει.

Ο Κώστας Μήτρογλου προσπαθούσε από πέρυσι με τις εμφανίσεις του να εκτοπίσει τον Τζεμπούρ από την ενδεκάδα. Κάποιες φορές το πέτυχε, κάποιες όχι αλλά φέτος από την αρχή της προετοιμασίας, ο «Μητρογκόλ» είναι αποφασισμένος να είναι ο βασικός φορ του Ολυμπιακού και να πετύχει πολλά-πολλά γκολ.

Ο Έλληνας επιθετικός δείχνει να βρίσκεται σε καλή φόρμα κάτι που αποδεικνύει και με τη φανέλα της Εθνικής. Χθες, στο ματς με το Λιχτενστάιν ο Μήτρογλου σκόραρε, αυξάνοντας τις πιθανότητες του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος για απευθείας πρόκριση στο Μουντιάλ του 2014 και ο Ολυμπιακός μόνο χαρούμενος μπορεί να είναι, βλέποντας τον παίκτη του να μη χάνει την επαφή του με τα δίχτυα.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *