Τρίζει συθέμελα το ΠΑΣΟΚ για τις αποκαλύψεις με τη λίστα Λαγκάρντ

Το κλίμα στο ΠΑΣΟΚ δεν είναι το καλύτερο που θα μπορούσε να υπάρξει ειδικά αυτή την……
χρονική στιγμή. Στελέχη του, εμφανίζονται προβληματισμένα από τις εξελίξεις και βέβαια στα αρνητικά της σημερινής ημέρας καταγράφεται και η αποχώρηση Ραγκούση από το κόμμα με μια ιδιαίτερα σκληρή ανακοίνωση.

Η λίστα Λαγκάρντ και ο τρόπος που το χειρίστηκε ο κ. Βενιζέλος έχει προκαλέσει πολιτικό σεισμό σε όλη τη χώρα, ενώ το κλίμα στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ είναι εκρηκτικό. Είναι χαρακτηριστικό πως αρκετοί βουλευτές ετοιμάζονταν να κάνουν δηλώσεις κατά του κ. Βενιζέλου και για αυτό το λόγο ο πρόεδρος του κόμματος αποφάσισε να μιλήσει για το θέμα με εμφάνιση που θα κάνει στον τηλεοπτικό σταθμό Mega.

Η αμηχανία πολλών στελεχών είναι έκδηλη και σε κατ’ ιδίαν συζητήσεις εκφράζουν προβληματισμό για τα όσα συμβαίνουν.

Και απ’ ότι φαίνεται αυτό δεν θα τελειώσει εδώ, καθώς μετά από αυτές τις καταιγιστικές εξελίξεις αποφασίστηκε να συνεδριάσει την Πέμπτη εκτάκτως η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ.

Ο χορός των αντιδράσεων ξεκίνησε με τον Γιάννη Ραγκούση ο οποίος με μία σκληρή ανακοίνωση επιτέθηκε στον κ. Βενιζέλο και αποχώρησε από το κόμμα, λέγοντας πως θεωρεί πολιτικά ανήθικο και κοινωνικά εξοργιστικά άδικο ότι έχει επιβεβαιωθεί σχετικά με την περιβόητη λίστα Λαγκάρντ.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *