Χρυσαυγίτες έσπασαν στο ξύλο μετανάστη μικροπωλητή και τον πέταξαν σε κάδο;

Ομάδα μπράβων της Χρυσής Αυγής, επιτέθηκε και ξυλοκόπησε άγρια, πλανόδιο μικροπωλητή μετανάστη και στη συνέχεια τον πέταξε μέσα σε κάδο σκουπιδιών, το βράδυ της 24ης Ιουλίου, σύμφωνα με καταγγελίες πολιτών, καταγγέλλει σε ανακοίνωσή της η Τ.Ε. Κέρκυρας του Κ.Κ.Ε…
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, Η τραμπούκικη συμπεριφορά των παρακρατικών, προκάλεσε την έντονη αντίδραση των διερχομένων που βρέθηκαν μπροστά εκείνη τη στιγμή, οι οποίοι έσπευσαν να βοηθήσουν τον κακοποιημένο μετανάστη.

Αποδεικνύεται, και από τη χθεσινή επίθεση, ο εγκληματικός χαρακτήρας των παρακρατικών της ναζιστικής αυτής συμμορίας, που πρέπει να απομονωθεί. Είναι θρασύδειλοι και επικίνδυνοι, χτυπούν ανυπεράσπιστους μετανάστες, θέλοντας να πείσουν την κοινή γνώμη ότι οι μετανάστες ευθύνονται για την ανεργία και τα λαϊκά προβλήματα. 

Ακολουθούν τα βήματα του Χίτλερ, που ενοχοποιούσε τους Εβραίους, για να βγάλει λάδι τα γερμανικά μονοπώλια και να εξυπηρετήσει τα συμφέροντά τους. Αυτοί που εμφανίζονται ως «αντισυστημικοί» είναι τα χειρότερα μαντρόσκυλα του καπιταλιστικού συστήματος. 
Οι φασίστες της Χρυσής Αυγής, όπως και οι Γκοτζαμάνηδες, οι παρακρατικοί πρόγονοί τους, είναι ικανοί για κάθε έγκλημα, προκειμένου να προστατέψουν το καπιταλιστικό σύστημα που τους γεννά, τους εκτρέφει και τους βγάζει από τη ναφθαλίνη κάθε φορά που θέλει να χτυπήσει τις λαϊκές ελευθερίες και το εργατικό λαϊκό κίνημα, σημειώνεται στην ανακοίνωση που δημοσιεύει το enet.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *