Σ.Λεουτσάκος: “Οι εταίροι λειτουργούν σαν οικονομικοί δολοφόνοι – Δεν πουλιέται το λιμάνι του Πειραιά”

Την άποψη ότι «οι δανειστές πρέπει να δουν το ρόλο τους σαν εταίρους και λιγότερο σαν οικονομικούς δολοφόνους» διατύπωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στάθης Λεουτσάκος,
αναφέροντας πως είναι σαν να θέλουν να μετατρέψουν τη χώρα σε σύγχρονη αποικία.

Μιλώντας στα Παραπολιτικά, ο βουλευτής της Αριστερής Πλατφόρμας είπε πως η επιδίωξη τους (σ.σ των εταίρων) είναι ή να υποτάξουν την κυβέρνηση ή να οδηγήσουν σε στραγγαλισμό τη χώρα”, και διερωτήθηκε αν έχουν σχέση όλα αυτά με την οικονομική αλληλεγγύη. “Ελπίζω να μη χρειαστεί να βγάλω τη λέξη “σαν””, είπε στη συνέχεια.

Με αφορμή δε το διαγωνισμό στα λιμάνια ο κ. Λεουτσάκος εμφανίστηκε κατηγορηματικός λέγοντας ότι «το λιμάνι του Πειραιά δεν πουλιέται. Πρέπει να βρούμε τρόπους αξιοποίησης, εκσυγχρονισμού και ανάπτυξης. Δεν είναι ωφέλιμο να προχωρήσουμε σε εκποίηση. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να φέρει τέτοια πρόταση στη Βουλή», υπογράμμισε και παρέπεμψε στις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης.

Τέλος, πήρε σαφείς αποστάσεις από την πρόταση του Πάνου Καμμένου για συνεκμετάλλευση των κοιτασμάτων του Αιγαίου με τις ΗΠΑ χαρακτηρίζοντάς την “προσωπική πρόταση που θα αποτελέσει αντικείμενο συζήτησης”

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *