Ανεξάρτητοι Έλληνες Νεολαία: Ο τζάμπας πέθανε

Η ανεργία καλπάζει, καταγράφοντας σήμερα ποσοστό περίπου 30% συνολικά και 60% στους νέους και το Κ.Ε.Π.Ε. (Κέντρο Προγραμματισμού και Οικονομικών Ερευνών), το οποίο…

συνεργάζεται με το Υπουργείο Ανάπτυξης συμβουλεύοντας σε θέματα ανεργίας, δημοσιοποίησε μια προκλητικότατη έκθεση στο πλαίσιο βεβαίως της μνημονιακής πορεία της Συγκυβέρνησης Ν.Δ. – ΠΑ.ΣΟ.Κ.

Ο εργαζόμενος αλλάζει έννοια και ρόλο στην Ευρώπη της Ανάπτυξης (;) της κ. Μέρκελ και των ομοίων της, εντός και εκτός. Μας καλούν στη πράξη να αποδεχθούμε ότι οι νέοι άνθρωποι, η παραγωγική ηλικία της χώρας, δεν θα έχουν εργασιακά δικαιώματα, θα δουλεύουν χωρίς μισθό, χωρίς ασφάλεια, για την «ψυχή της μάνας τους». 

Αυτό το μέτρο, εάν υιοθετηθεί, θα οδηγήσει σε σύγχρονη δουλεία τους νέους ανθρώπους, θα απογοητεύσει και θα οδηγήσει ακόμη περισσότερους στη μετανάστευση, θα μειώσει ακόμη περισσότερο τη ρευστότητα στην αγορά και συνεπώς θα προσθέσει λουκέτα σε περισσότερες επιχειρήσεις. 
Αυτή η εξευτελιστική πρόταση που έρχεται να προστεθεί στις ήδη εξευτελιστικές μνημονιακές πολιτικές, αποτελεί πλέον ξεκάθαρη απάντηση σε όσους ακόμα ονειροβατούν και πιστεύουν πως ο δρόμος των Μνημονίων θα μας σώσει. Η δε αντίδραση του ΠΑ.ΣΟ.Κ και ειδικά της Νεολαίας του που υποστηρίζει ακόμη αυτό το κόμμα αποτελεί ντροπή.

Η Νεολαία Ανεξαρτήτων Ελλήνων δεν συμβιβάζεται με τη δουλεία, δεν συμβιβάζεται με την δημογραφική αλλοίωση που επιχειρείται στη χώρα, δεν συμβιβάζεται με τις μεταναστευτικές ροές νέων ανθρώπων στο εξωτερικό σε τέτοιου είδους γενοκτονικά σχέδια. Υπάρχουν νέοι άνθρωποι ηλικίας έως 29 ετών που συντηρούν ολόκληρες οικογένειες ανέργων τις οποίες η Συγκυβέρνηση δημιούργησε. Καλούμε όλη την ελληνική κοινωνία να συσστρατευθεί και ειδικά τους νέους να πρωτοστατήσουν στον αγώνα ενάντια στην ανάλγητη μνημονιακή πολιτική τους.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *