Ποιες διάσημες κυρίες ξεκίνησαν την καριέρα τους ως πό…ες πολυτελείας;

Διάσημες κυρίες που έδρασαν και δρουν ακόμη στον χώρο του θεάματος ξεκίνησαν ή συνέχισαν την καριέρα τους αφού έδιναν το κορμί τους, πουλώντας τη γοητεία τους πολύ ακριβά;

Πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας φαίνεται να θέλουν λαμπερά ονόματα όπως αυτά των Μέριλιν Μονρόε, Βερόνικα Λέικ, Σοφία Λόρεν αλλά και Κάθριν Ζέτα Τζόουνς και Σάλμα Χάγιεκ να αμοίβονται για τις υπηρεσίες τους.

Πιο συγκεκριμένα η Μέριλιν Μονρόε λέγεται πως κοστολογούσε το ραντεβού της στα 500 δολάρια, πάντα με μεγαλοπαραγωγούς και σκηνοθέτες του Hollywood, ενώ πάμπολλες είναι οι φήμες ότι έχει γυρίσει και ταινία πορνό.

Μια άλλη κυρία, η Κιμ Νόβακ, στα μέσα της δεκαετίας του ’60 είχε συληφθεί στο Σικάγο για πορνεία. Στη λίστα προστίθεται και το όνομα της Βερόνικα Λέικ. Η συγκεκριμένη αν και ξεκίνησε ως ηθοποιός στον κινηματογράφο, έκανε στροφή στην καριέρα της και έγινε πόρνη πολυτελείας στη Νέα Υόρκη. Αλλά και η Σοφία Λόρεν με έδρα τη Ρώμη και «κωδικό όνομα» Σοφία Βιλάνι Τσικολόν. Στην αντίπερα όχθη με άρωμα Μεξικού η γνωστή Ρακέλ Γουέλς, με όνομα Ράκελ Ταξέντα, συμμετείχε σε ταινίες πορνό, όπως αποκάλυψε η οικογένειά της, οι οποίες όμως αποσύρθηκαν και εν τέλει καταστράφηκαν από το κινηματογραφικό στούντιο.

Από τα 17 της στο παιχνίδι και η Τζόαν Κόλλινς με πλούσια δρασηριότητα στο Hollywood που την «ανέδειξε» στα μέσα της δεκαείας του ’80 μέσα από την τηλεοπτική «Δυναστεία». Ακόμη, το όνομα της Σάρον Στόουν είναι αυτό που ξεχωρίζει κοστολογούμενο στα 1000 δολάρια την ώρα! Αλλά και η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς άσκησε το επάγγελμα κυρίως στο Λας Βέγκας. Οι αποκαλύψεις για την συγκεκριμένη, μάλιστα, έχουν γίνει από τον ίδιο της τον σύζυγο, Μάικλ Ντάγκλας.

Τελευταίο όνομα στη λίστα, αλλά καθόλου ευκαταφρόνητο είναι αυτό της Σάλμα Χάγιεκ όπου οι πληροφορίες τη θέλουν να συνόδευε πελάτη της ακριβώς την ημέρα που γνώρισε τον σύζυγο της!

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *