ΣαμαροΒενιζέλος! Νέο υβρίδιο τερατογένεσης! ΟΧΙ στο χακί! ΝΑΙ στο Γουδί!

Τί έμαθα;; Ότι ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης δεν παρέστησαν στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου;; Άντε καλέ! Θα είχαν…φόρτο υπο-χρεώσεων! Δεν τους μετακινούσαν ούτε με…φορτωτική! Απεργάζονται (μπαρντόν, επεξεργάζονται, ηθελα να πω) τρόπους για την μεγίστη από-δοση και αποτελεσματικότητα του κυβερνητικού σχήματος! Της Γερμανίας! Διότι…στην Αγγέλα λέμε ΝΑΙ! Αυτό το….
ιερό θεώ-ρημα, αποτελεί την μεταμοντέρνα, μετεξέλιξη της…Ρεπούσειας ιστορίας σχετικά με το ΟΧΙ του 40! Είναι στην κυριολεξία…ρήμα θεϊκό αφού ο Αντωνάκης πριν λίγο καιρό είχε συνομιλήσει με τον Θεό! (Μέχρι και…ρίμα βγήκε απ αυτό!)

Το λοιπόν, Σαμαράς και Βενιζέλος, με αίσ-θημα (ως άλλο…θύμα των ες ες) ευθύνης, καρατομούν (και λοβοτομούν) τους φασίστες και αποδομούν την χρηματοδότηση της Χρυσής Αυγής για να πριμοδοτήσουν με ρευστό (χρηματικό και όχι…σωματικών αδένων, που φυλάνε για τον λαό) τις μεγάλες τράπεζες ούτως ώστε να…εισρεύσει ανάσα πνοής στους κατατρεγμένους, διεθνείς τοκογλύφους, τους οποίους έχει φάει η χλεύη (και η χλέμπα απ΄το φτύσιμο)  της παγκόσμια κατακραυγής! Διότι εδώ κυρίες και κύριοι, τίθεται ζήτημα ανθρωπισμού! Και όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο, Σαμαράς και Βενιζέλος βρίσκονται χέρι χέρι και μπροστάρηδες, δίνουν την μάχη (την παραδουλεύτρα του Αχιλλέα Μητρόπουλου απ΄τα Εγλήματα γκρίνιαζε πολύ και τώρα την δίνουν) δια την σωτηρίαν των σωμάτων και των ψυχών ημών! Σε λίγο βέβαια οι Έλληνες θα έχουμε απομείνει μόνο…ψυχές, καθότι τα σώματα αρχίζουν και τα…κακαρώνουν! Οι ηγέτες μας πάλι…καμαρώνουν! Διότι είναι φιλάνθρωποι!

Εξ ου και ο Πρωθυπουργός μας άνοιξε τα σύνορα (και τα…τσίνορα) το 1990 και παρυσέφρυσε εδώ και ουχί…αλλαχού, η μισή Αλβανία (όντως, ο μισός πληθυσμός της Αλβανίας έχει μεταναστεύσει στην χώρα μας) ενώ ο Τούρκογλου-Βενιζέλος πάσχιζε εναγωνίως (έναν…αγώνα είχε όλον κι όλον) να αθωώσει τους πτωχούς πλην τιμίους (με ζιβάγκο ή χωρίς) συντρόφους του Πασόκους, οι οποίοι συκοφαντούνταν (σαν τον…Φάντη με το ρετσινόλαδο) δίχως στοιχεία από τα…στοιχειά της συντήρησης και της οπισθοδρόμησης! Τώρα που είπα Αλβανία, θυμήθηκα την συνέντευξη του Σαλί Μπερίσα κανά δυο μήνες πριν, ο οποίος έκανε λόγο για πίεση (και δεν εννοούσε την αρτηριακή) των Ελλήνων ναζί, δηλώνοντας πως πρέπει να εξαλειφθεί η Αλβανοφοβία  από την Ελλάδα και μαζί με αυτήν και η…Χρυσή Αυγή! Άτσα!! Κληρονομικό χάρισμα είχε ο μπαγάσας;; Να πάω κι εγώ να μου πει τον καφέ;;!

Όταν λοιπόν, οι δηλώσεις του πρώην ηγέτη της Αλβανίας απηχούν και εκφράζουν (μήπως και…προστάζουν;;) πλήρως το σύνολο του πολιτικού κόσμου της…Ελλάδος, ε τότε διάβολε, ποιος κυβερνά αυτόν τον τόπο;;!! Το γλυκό έρχεται και δένει με τα ολόθερμα (ήταν όλο…θερμότητα διότι εστάλησαν με την ταχύτητα του φωτός) συγχαρητήρια του αρχηγού του εθνικιστικού κόμματος της γείτονος χώρας προς τον Αντωνάκη μας αμέσως μετά τις συλλήψεις των βουλευτών της Χρυσής Αυγής! Άντε καλέ! Συμπτώσεις!  Εξάλλου, όλα αυτά γίνονται για το συμφέρον του λαού και επ’ αγαθόν της κοινωνίας, βεβαίως βεβαίως!

Τούτου δοθέντος, ο Πρωθυπουργός μας έκλεισε την ΕΡΤ και προβαίνει εις μαζικάς απολύσεις (μπαρντόν, κινητικότητα) στον Δημόσιο τομέα δια να να μας εξυγιάνει! Μόνο, που αντί να σκοτώσει τους κηφήνες, σκότωσε τις…εργάτριες! Πέτυχε διάνα! “Τελικά, τι είναι χείριστο, να φέρεσαι σκληρά σε έναν λαό η να τον κολακεύεις”, αναρωτιόταν ο Σαιξπηρ! Εάν προλαβαινε να γνωρίσει την φουρνιά των Ελλήνων πολιτικαντηδων από την Μεταπολίτευση έως και σήμερα, ίσως να είχε μια ξεκάθαρη απάντηση στο ερώτημα αυτό αφού τα εγχώρια μπουμπούκια μας κάνουν με περισσή ευκολία και τα δυο!

Πάντως, το ζευγάρι της χρονιάς (μεταλλαγμένο υβρίδιο τερατογέννεσης, που ακούει στο όνομα ΣαμαροΒενιζέλος) απέδωσε καρπούς! Από-τοκος της ένωσης αυτής αποτελεί το μωρό της ευτυχίας, το επονομαζόμενο…πιπι. (πρωτογενές πλεόνασμα). Το εν λόγω βρέφος, φιλοξενείται προσωρινά στο τσαντήρι (μπαρντόν, στο Υπουργείο Οικονομικών ήθελα να πω) αλλά ελλοχεύει MEGAλος κίνδυνος να το σκάσει από τους…προστάτες του προς Βουλγαρία μεριά, όπου οι συνθήκες επιβίωσης και ανάπτυξής του είναι οι πλέον πρόσφορες! Το ίδιο άλλωστε σκέφτηκαν και πολλές Ελληνικές Βιομηχανίες (παρά τα…πρόσφορα που τους έταξαν) οι οποίες την έκαναν και αυτές κατά κει με ελαφρά!

Ας ξαναγυρίσουμε όμως και πάλι στον στρατό. Πλάκα-πλάκα, Σαμαράς και Βενιζέλος έχουν ένα θεματάκι! Εξαγόρασε το πλείστον της στρατιωτικής του θητείας ο…Αντωνάκης στο Ναυτικό ενώ το ίδιο έκανε και ο…έτερος πιπι (πλατύποδας, παχύσαρκος) Βαγγελάκης, ο οποίος βγήκε βοηθητικός Ι3! Από τότε άρχισε να…βοηθάει τους συνανθρώπους του! Εάν βεβαίως το Ελληνικό κράτος ήταν στοιχειωδώς σοβαρό, αυτά τα δύο…αστικά απορρίμματα, όχι πολιτικοί αρχηγοί θα πρεπε να είναι αλλά θα ασχολούνταν αποκλειστικά και μόνο με…τοπικά επιρρήματα! Αυτά των χωματερών! Αλλά δυστυχώς στις μέρες μας, όπως συνηθίζω να λέω…το Ελληνικό κράτος είναι εναντίον του Ελληνικού Έθνους! Και όπως έλεγε και ο Ελληνικής καταγωγής Ναπολέων Βοναπάρτης: (Καλόμερος) «Ο στρατός είναι το έθνος και το έθνος ο στρατός!»

Γι’ αυτό και το…ΣαμαραΒενιζέλειο έκτρωμα επεχείρησε (όπως και όλοι σχεδόν οι προκάτοχοί του) να τον διαλύσει! Γι αυτό άλλωστε και έχει έναν υποσυνείδητο τρόμο για το στράτευμα! Διαισθάνονται το πολιτικό τους τέλος μα κυρίως τον ΤΡΟΠΟ του…βιολογικού τους τέλους! Τα σέβη μου.

http://biocosmology.blogspot.gr/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *