Άδειασμα της ΟΛΜΕ από τη ΔΟΕ

Όσοι «ροζ» συνδικαλιστές πίστεψαν ότι το μέτωπο στο χώρο της εκπαίδευσης θα ήταν ενιαίο και αρραγές ξεγελάστηκαν. Είτε επικράτησαν οι φωνές της λογικής, είτε εκεί δεν υπάρχει… Κοτσυφάκης είτε απλά οι οικονομικές δυνατότητες των δασκάλων δεν …..
είναι ίδιες με αυτές των καθηγητών (που οι περισσότεροι βγάζουν κι έναν ακόμη μισθό «μαύρο» από τα ιδιαίτερα), τελικά η ΔΟΕ αποφάσισε να πάει σε μια 48ωρη απεργία στο πλαίσιο της κινητοποίησης της ΑΔΕΔΥ.

Έτσι δεν πέρασε η πρόταση για πενθήμερες επαναλαμβανόμενες απεργίες, όπως θα ήθελαν οι συνδικαλιστές της ΟΛΜΕ ενώ ανησυχία επικρατεί στις τάξεις των… Κοτσυφάκηδων καθώς βλέπουν ότι οι καθηγητές δεν είναι πρόθυμοι να χάσουν μεροκάματα. Φοβούνται πως η απεργία που ξεκινά τη Δευτέρα θα εκφυλιστεί στην πορεία εξαιτίας της απροθυμίας να συμμετάσχουν όλοι. Τα προβλήματα είναι πράγματι πολλά στα σχολεία, ωστόσο, και η λογική της σύγκρουσης επειδή το λέει η Κουμουνδούρου, δε φαίνεται να έχει φανατικούς υποστηρικτές.

Έτσι, η ΟΛΜΕ έστειλε επιστολή στα μέλη της, ικετεύοντας ουσιαστικά να πάρουν όλοι μέλος στην απεργία. «Συνάδελφε, την ώρα της απόφασης στάσου όρθιος», «Η ώρα της προσωπικής ευθύνης έχει φτάσει», «έχουμε χρέος να απεργήσουμε», αναφέρεται στην επιστολή αλλά ποιος συγκινείται. Να δείτε που αυτοί οι ακραίοι συνδικαλιστές θα πάρουν για ακόμη φορά στο λαιμό τους ακόμη και τους αγνούς αγώνες για να γίνει καλύτερη η παιδεία.

http://www.antinews.gr/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *