Τα δύο κόμματα – «τσόντες» της ΝΔ έχουν συμφωνήσει σε όλα!…

Γράφει ο Μαγια

Μας αφανίζουν για να μας …σώσουν! Οι χορτάτοι απαστράπτοντες «αστέρες» της σαπίλας, υπό τις οδηγίες – εντολές των δανειστών, μας αναγκάζουν με τον ραγιαδισμό τους να ζήσουμε χωρίς μισθό, χωρίς δουλειά, χωρίς σύνταξη, χωρίς ελπίδα. Επιδιώκουν ομού μετά των διαπλεκόμενων μαυραγοριτών την αφρικανοποίηση της Ελλάδας.
Ακούσαμε την ωμή διατύπωση του εκβιασμού ότι, αν δεν πάρουμε τη δόση θα πεινάσουμε (προφανώς γιατί θα τη στερηθούν οι τραπεζίτες και οι διεθνείς τοκογλύφοι), είδαμε το νέο επεισόδιο της σαπουνόπερας των «διαφωνιών» του κυρ-Φώτη, για τα εργασιακά, πληροφορηθήκαμε τον χωροφιλακίστικο διάλογο του Στουρνάρα με τη…..
μητέρα του:
– Γιέ μου, θα κόψεις κι από μένα το ΕΚΑΣ;
– Δεν έχεις ανάγκη εσύ εισπράττεις τόσο νοίκια…
Οι «εντελοδόχοι της καταστροφής», οι οποίοι μετέτρεψαν την πολιτική ηγεσία της χώρας σε υπαλλήλους των υπαλλήλων των δανειστών, αποκρύπτουν ότι, ούτε ένα ευρώ από τα 31,5 δισ. δεν θα στάξει στην ελληνική οικονομία. Τα χρήματα θα κατατεθούν σε ταμείο εκτός ελληνικού ελέγχου προκειμένου να διασφαλιστεί η κατά προτεραιότητα ικανοποίηση των απαιτήσεων των πιστωτών και των τραπεζών.
Το σώου είναι πλέον γελοίο. Οι θεατρινισμοί, των Κουβέλη και Βενιζέλου, δεν αποσκοπούν σε τίποτα περισσότερο από τη συγκράτηση των απογοητευμένων ή και οργισμένων με τη γραμμή τους οπαδών και ψηφοφόρων των κομμάτων τους.
Δεν υπάρχει απολύτως καμία περίπτωση το ΠΑΣΟΚ και η ΔΗΜΑΡ να εγκαταλείψουν με δική τους πρωτοβουλία την κυβέρνηση Σαμαρά και να προκαλέσουν κυβερνητική κρίση, που να είναι δυνατόν να οδηγήσει στην ανατροπή της. Τα δύο κόμματα – «τσόντες» της ΝΔ έχουν συμφωνήσει σε όλα. Ακόμη και στο πως θα διαφωνήσουν. Γνωρίζουν ότι, είναι αδύνατον να υπάρξουν πολιτικά χωρίς να συμμετέχουν στην κυβέρνηση.
Αιτία κατάρρευσης της τριμερούς κυβέρνηση των ανδρεικέλων της Τρόικας μπορεί να αποτελέσουν μόνο σφοδρότατες λαϊκές αντιδράσεις και σε καμία περίπτωση εσωτερικές διαφωνίες των κομμάτων που τη συναπαρτίζουν.

Υ.Γ. Τα καλά νέα είναι ότι, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά σε ολόκληρη την Ευρώπη, οι κοινωνίες έχουν αντιληφθεί τις πολιτικές συμμορίες που τους κυβερνούν.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *