Μ.Σπυράκη: “Υποχρεωμένη να πάει σε συμβιβασμό η κυβέρνηση”! – Αυτή είναι η “πατριωτική” ΝΔ;

«Δεν έχει κανένας δικαίωμα να βάζει σε κίνδυνο την Ελλάδα, τους μισθούς και τις συντάξεις» υπογράμμισε στον Focus Fm 103,6 η Ευρωβουλευτής της ΝΔ Μαρία Σπυράκη συμπληρώνοντας πως η χώρα δεν μπορεί να μείνει ακάλυπτη στις 28 Φεβρουαρίου.

Η κ. Σπυράκη είπε πως «πρέπει να μείνουμε στη διαπραγμάτευση και να λάβουμε υπόψη τα πραγματικά περιστατικά ανεξαρτήτως του τι θέλουμε», ενώ σε έντονο ύφος υπογράμμισε, πως η κυβέρνηση «έχει υποχρέωση να διατηρήσει την ρευστότητα στα επίπεδα που είναι σήμερα και να διαφυλάξει τους Έλληνες».

«Η κυβέρνηση έχει υποχρέωση να πάει σε συμβιβασμό» είπε σε έντονο ύφος και την κάλεσε (μετά το συμβιβασμό) «να εξηγήσει γιατί δεν είχε αίσθηση του ευρωπαϊκού περιβάλλοντος»

Ως αφορμή, για να γίνει μία ακόμη φασαρία στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας, χαρακτήρισε την ανακοίνωση του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, λέγοντας πως «ήταν μία ανακοίνωση που περιγράφει ακριβώς μία κατάσταση». Σημειώνεται, πως μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση με τίτλο «Η Ευρώπη είναι έτοιμη να βοηθήσει τον λαό της Ελλάδας, ο πρωθυπουργός Τσίπρας δεν πρέπει να είναι εμπόδιο στην διαδικασία αυτή» το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα ανέφερε μεταξύ άλλων «Ζητούμε από την νέα κυβέρνηση της Ελλάδας να μην διακινδυνεύσει την οικονομική πρόοδο που επετεύχθη επί Αντώνη Σαμαρά».

Σχολιάζοντας την τελευταία δήλωση του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κ. Χρυσόγονου ο οποίος πρόσφατα είχε αναφέρει πως, εάν δεν προκύψει συμφωνία της Ελλάδας με τους εταίρους της στη διαπραγμάτευση θα μπορούσε να γίνει δημοψήφισμα, η κ.Σπυράκη υπογράμμισε πως αυτό είναι θέμα και πρόβλημα της κυβέρνησης συμπληρώνοντας πως «αν θέλουν να κάνουν δημοψήφισμα, ας κάνουν, να δουν ποια χαρακτηριστικά μπορεί να πάρει αυτό».

Τέλος, κ. Σπυράκη ανέφερε, πως η πλατφόρμα της Νέας Δημοκρατίας κρίθηκε από τον κόσμο, ενώ υπενθύμισε, πως «εμείς είχαμε πει ότι θα ολοκληρωθεί η αξιολόγηση και θα μπαίναμε στην προληπτική πιστωτική γραμμή και τώρα θα πρέπει να επεκτείνουμε το πρόγραμμα».

Η ΝΔ συμπεριφέρεται σαν εκπρόσωπος των δανειστών.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *