Μ. Γιαννάκου: “Μια ομαδούλα κυβερνούσε το κόμμα και έδινε εντολές”

Απαντήσεις για όλα έδωσε η πρώην υπουργός της Νέας Δημοκρατίας, Μαριέττα Γιαννάκου, εξαπολύοντας πυρά κατά του Αντώνη Σαμαρά.

«Δεν υπήρξε καμία ματαίωση. Αυτό το είπαν
φαίνεται γιατί περίμεναν διάφορα κανάλια έξω από το γραφείο του κ. Καραμανλή. Το ραντεβού θα γίνει», είπε χαρακτηριστικά η κ. Γιαννάκου για το επικείμενο ραντεβού με τον Κώστα Καρμανλή και συνέχισε:

«Πρέπει να εκφραστούν η ανησυχία για τον Τόπο και για τη Νέα Δημοκρατία σε έναν άνθρωπο ο οποίος είναι αποδεκτός από όλους».

«Η Νέα Δημοκρατία, πρέπει να γίνει ένα ευρωπαϊκό και Δημοκρατικό κόμμα, δεν μπορεί να είναι ένα κόμμα που οι πάντες διορίζονται. Δεν μπορεί να είναι ένα κόμμα που αποφασίζουν 2-3 άνθρωποι. Δεν μπορεί να είναι μια μικρή ομαδούλα η οποία αποφασίσει και στρέφει το κόμμα προς τη μία ή την άλλη κατεύθυνση», είπε χαρακτηριστικά η κ. Γιαννάκου και συνέχισε:

«Το θέμα μας δεν είναι να φύγει ο Σαμαράς και να μας έρθει ένας άλλος Σαμαράς. Πρέπει να κατανοηθεί και από τον ίδιο τον κ. Σαμαρά ότι πρέπει να αλλάξουν τα πράγματα», πρόσθεσε.

«Τόσο καιρό, και 5 χρόνια που ήμουν επικεφαλής των ευρωβουλευτών, ποτέ δεν με ρώτησε κανείς και για τίποτα. Δεν με ρώτησαν καν για το νομοσχέδιο της κ. Διαμαντοπούλου.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *