Τελευταία Νέα

Παραμύθι : Οι πολιτικοί απατεώνες και ο άτακτος δημοσιογράφος

Κάποτε ήρθε ως δώρο εξ ουρανού σε μια μικρή χώρα που την έλεγαν Ελλάδα ένα cd δωρεάν που άλλοι χρυσοπληρώνουν για να το αποκτήσουν. Παραδόθηκε σ’ έναν πολιτικό απατεώνα υπουργό. Ο οποίος αφού το επεξεργάσθηκε όπως ο ίδιος ήθελε κ αφού το έθαψε για αρκετό καιρό στα συρτάρια του γραφείου του, έκανε κι ένα αντίγραφο σε ένα usb για να το δώσει με την σειρά του στον έτερο κορυφαίο πολιτικό απατεώνα.
Αφού πέρασε καιρός και….
άρχισε να διαρρέει ότι αυτό το cd το έχουν κάνει δώρο στην Ελλάδα άρχισαν να το ψάχνουν. Και τότε άρχισαν να παίζουν το «πούντο πούντο το δαχτυλίδι ψάξε ψάξε δεν θα το βρεις» .
Ζόρισαν όμως τα πράγματα κι έτσι ο πολιτικός απατεώνας υπουργός δήλωσε ότι το έχασε άλλα θυμήθηκε ότι είχε δώσει αντίγραφο στο χοντρό μπιζέλι όπως είχαν συνεννοηθεί. Το χοντρό μπιζέλι όμως ήταν κορυφαίος πολιτικός απατεώνας και φρόντισε να καλύψει τον εαυτούλη του.
Αυτό όμως το cd έφτασε και στα χέρια ένος άτακτου δημοσιογράφου που δεν μπόρεσαν να τον κάνουν να κρατήσει κλειστό το στόμα του. Και μια μέρα δημοσίευσε όλα τα ονόματα που περιείχε αυτό το cd. Και τότε έγινε το απίστευτο σε αυτή την μικρή χώρα την Ελλάδα ξαφνικά θυμήθηκαν ότι υπάρχει δικαιοσύνη, όχι όμως για όλους. Κι έτσι μέσα σε λίγες ώρες στήθηκε ολόκληρη επιχείρηση για να συλληφθεί ο επικίνδυνος εγκληματίας δημοσιογράφος, που αποκάλυψε την αλήθεια.
Κι έτσι οι πολιτικοί απατεώνες που απέκρυψαν κ επεξεργάστηκαν το cd κυκλοφορούν ελεύθεροι και ο δημοσιογράφος που το αποκάλυψε συνελήφθη, και έζησαν όλα τα πολιτικά αποβράσματα της Ελλάδας καλά και εμείς τα κορόιδα χειρότερα.

http://skarlatanna.blogspot.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *