ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ: ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ Ο ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΣ ΣΥΡΙΖΑ. ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ. ΜΕΡΕΣ ΚΑΤΟΧΗΣ…

Τέτοιους προδότες είχαμε να βιώσουμε από την κατοχή. Με μια δήλωση που απέδειξε τελικά ότι ο Τσίπρας με τέτοια μυαλά δεν…

πρόκειται να γίνει ποτέ πρωθυπουργός και κυβερνιέται μέσα στο κόμμα του από άθλια ανθελληνικά γκρουπούσκουλα των Κουράκηδων και με τους υπόλοιπους πολιτικούς προδότες να κρύβονται και να μην τολμάνε να εμφανιστούν στην στρατιωτική παρέλαση, η Ελλάδα βιώνει μια δεύτερη κατοχή του 41-44.

Ο κόσμος είναι ο μοναδικός που δεν φοβάται. Βουτηγμένος στα πάθη του, τα λάθη του και τα ανομήματα του να έχει πάνω από το κεφάλι του πολιτικά κατακάθια και να έχει τόσο καιρό επιτρέψει να τον κυβερνάνε δοσίλογοι και γερμανοτσολιάδες ,αντί να έχει συστήσει ένα καθαρό πατριωτικό κόμμα με άφθαρτους πολίτες που να έχουν πάρει την κατάσταση στα χέρια τους, αναμένει από στρατιωτικούς-ζήτουλες που κοιτάζουν την συνταξούλα τους να μειώνεται, την κάθαρση που δεν θα έρθει ποτέ. Είναι οι ίδιοι που όταν οι Τούρκοι μας πήραν τη σημαία στα Ίμια, έκαναν τουμπεκί και δεν έβγαλαν άχνα. Η γενιά των Ιμίων όταν μας κατέβασαν τα βρακιά, οι Πάγκαλοι, οι Ρεπούσηδες, οι Κουβέληδες και οι αποδέλοιποι Κουράκηδες, οι Βενιζέλοι και όλοι οι Τσολάκογλου που κατέστρεψαν τον τόπο.

Οι επόμενες εκλογές είναι οι πιο καθοριστικές. Μην κάνετε το λάθος. Η πατρίδα ξεπουλήθηκε. Τουλάχιστον μην αφήσετε να ξεπουλήσουν και τα τομάρια μας και να μας στείλουν δούλους στα σκαβοπάζαρα. Ξυπνάτε όσο είναι καιρός….

makeleio.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *