ΠΟΣΟ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ … ΣΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΤΩΧΕΙΑ (ΕΔΩ ΓΕΛΑΜΕ).

1 , 2 εκατ. ευρώ τον μήνα

1 , 2 εκατ. ευρώ τον μήνα

1 , 2 εκατ. ευρώ τον μήνα

ΟΤΑΝ ΞΕΖΑΛΙΣΤΕΙΤΕ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ…

Πανάκριβο είναι το μεροκάματο για τους τροϊκανούς που καθημερινά κόβουν μισθούς και συντάξεις από τον ελληνικό λαό. Μάλιστα στο άμεσο μέλλον θα κοστίζουν πολύ περισσότερο καθώς ο αριθμός αυτών αναμένεται να αυξηθεί όταν οι τροϊκανοί θα εξαπλωθούν και….
στην περιφέρεια, δηλαδή σε μεγάλους δήμους, νησιωτικές περιοχές και περιαστικά κέντρα.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Παραπολιτικά», τόσο ο Φούχτελ όσο και η Task Force του Ράιχενμπαχ θα πλαισιωθούν από επιπλέον προσωπικό που θα ξεπερνά τα 350 άτομα.
Όσο για τις δαπάνες του Δημοσίου στους εκπροσώπους της τρόικας, αυτές υπολογίζονται στα 1,2 εκατ. ευρώ τον μήνα. Οι «κεφαλές», (Ράιχενμπαχ, Φούχτελ, Τόμσεν, Μορς και Μαζούχ), πέραν του ότι λαμβάνουν ημερήσιες αποζημιώσεις άνω των 800 ευρώ έκαστος κάθε φορά που πατάνε το πόδι τους στην Αθήνα, πέραν του ότι διαμένουν σε κεντρικά ξενοδοχεία, επιβαρύνουν τα υπουργεία Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Οικονομικών και Δημόσιας Τάξης με πρόσθετα λειτουργικά έξοδα.
Για παράδειγμα, τους έχουν διατεθεί δέκα αυτοκίνητα, πάνω από 30 αστυνομικοί, ενώ κάθε φορά που επισκέπτονται ένα υπουργείο, διατίθενται δυο με τρεις διμοιρίες ΜΑΤ για τη φύλαξη του χώρου στον οποίο βρίσκονται.
Πέραν όμως των χρημάτων που λαμβάνουν από το ελληνικό Δημόσιο, παίρνουν και υψηλές αποζημιώσεις από τις υπηρεσίες τους, καθώς υπολογίζεται ότι ο μηνιαίος μισθός των «κεφαλών» υπερβαίνει αθροιστικά τα 35.000 ευρώ.

xoristra.blogspot.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *