Κουρουμπλής: Λάθος η εισβολή στο Πεντάγωνο αλλά οι άνθρωποι πεινάνε

Κουρουμπλής: Λάθος η εισβολή στο Πεντάγωνο αλλά οι άνθρωποι πεινάνεΣτις αστυνομικές αρχές επιρρίπτει τις ευθύνες ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Κουρουμπλής, που βρέθηκε από την …..
πρώτη στιγμή στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας των εργαζομένων του ναυπηγείου Σκαραμαγκά στο Πεντάγωνο, για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισαν «εργαζόμενους που βλέπουν τα παιδιά τους να πεινάνε».

Ο κ. Κουρουμπλής παρότι αναγνωρίζει πως η κίνηση των εργαζομένων να εισβάλουν στο υπουργείο ήταν λανθασμένη και υπερβολική υποστηρίζει ωστόσο πως «τόσο ο εισαγγελέας όσο και οι αστυνομικές δυνάμεις δεν θα έπρεπε να μείνουν στο παράνομο της πράξης αλλά να δείξουν κατανόηση στο πρόβλημα και να επιχειρήσουν μέσα από τον διάλογο να αποφορτίσουν το κλίμα».

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ που συνόδευσε την αντιπροσωπεία των εργαζομένων στην συνάντηση που είχαν με τον υφυπουργό Εθνικής Άμυνας τόνισε πως «το πρόβλημα έχει οδηγηθεί σε αδιέξοδο καθώς όλοι οι αρμόδιοι φορείς παραμένουν περιχαρακωμένοι πίσω από τους τύπους των αρμοδιοτήτων οδηγώντας έναν μεγάλο αριθμό εργαζομένων στην εξαθλίωση ενώ την ίδια ώρα θέτουν σε κίνδυνο την εθνική ασφάλεια της χώρας».

Ο κ. Κουρουμπλής δηλώνει πως θα παραμείνει στο πλευρό των συλληφθέντων που έχουν οδηγηθεί στην ΓΑΔΑ.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *