Α. Τσίπρας: «Ο Παπανδρέου είναι λίγος απέναντι στην ιστορία»

Δριμεία επίθεση στην κυβέρνηση και προσωπικά στον πρωθυπουργό εξαπέλυσε πριν από λίγο ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ μέσα από την εκπομπή του Γ. Αυτιά στο ALTER.
Ο κ. Τσίπρας έκανε λόγο για συνθήκες ασφυξίας στην κοινωνία και την αγορά , κατηγόρησε την κυβέρνηση για….
ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας και διάλυση της χώρας τονίζοντας ότι δεν διεκδίκησε τίποτα προς όφελος του δημοσίου συμφέροντος και σπρώχνει τους νέους προς το εξωτερικό. Ζήτησε ευθιξία και παραδοχή της αποτυχίας, σκληρή στάση απέναντι στους δανειστές, κατάργηση των νόμων του Μνημονίου ενώ καταφέρθηκε εναντίον του πρωθυπουργού, σημειώνοντας χαρακτηριστικά: «Ο Παπανδρέου είναι λίγος απέναντι στην ιστορία».
Ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε να ανασταλούν τα σκληρά μέτρα μέχρι να βρεθεί ευρωπαϊκή λύση στο πρόβλημα της Ελλάδας και να εγγυηθεί η ΕΚΤ τις καταθέσεις των Ελλήνων.
Ερωτηθείς για τη δήλωση “προσέξτε γιατί θα φύγουμε” του Ανδρέα Λοβέρδου στη REAL NEWS, ο κ. Τσίπρας σχολίασε: «αυτό δεν είναι απειλή, είναι ευλογία» εκτιμώντας ότι η κυβέρνηση όχι μόνο δεν προτίθεται να φύγει αλλά θα «γαντζωθεί» στις καρέκλες γιατί, όπως είπε, έρχονται «deals πολλών δις».


Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *