Προς Χρυσή Αυγή

(Αν ήταν κόμμα ελληνικό με όραμα να βοηθήσει την πατρίδα ως μια χρήσιμη δύναμη παρέμβασης, το πιο κάτω κείμενο θα έπρεπε να είναι το μανιφέστο τους.
Αλλά …Ανωριμότητα ή κάτι άλλο;)


Μανιφέστο διακήρυξη της Χρυσής Αυγής…
“Εχθρός μας δεν είναι ο λαός μας, σε όποιο κόμμα ή παράταξη κι αν ανήκει. Οι κολλημένοι αλλά και ιδεολόγοι ανεφάρμοστων πραγμάτων κομμουνισταί οπαδοί, οι κεντρώοι, οι δεξιοί ή άλλα νόμιμα κόμματα της Βουλής, είναι αδέλφια Έλληνες….

Οι δυστυχισμένοι ξένοι, που είναι ανεπιθύμητοι βέβαια αλλά που δεν είναι όλοι τους φονιάδες, δεν είναι ο κύριος στόχος μας. Υπεύθυνοι απέναντί μας για αυτούς, είναι κυρίως εκείνοι που τους έφεραν εδώ ανεξέλεγκτα, και τους άφηναν ασύδοτους και αδέσποτους, να εξάγουν καραβιές τον ελληνικό πλούτο (από δουλειά τους ή από κλοπές τους) για να φτιάξουν τη ζωή τους ή τις πατρίδες τους πτωχεύοντας την δική μας.

Εχθρός μας είναι «οι οικογένειες» που έγιναν δυναστείες και δυνάστες μας και που προκλητικά και θρασύτατα μονίμως, κατάκλεβαν, δανειζόντουσαν για να ξανακλέψουν βουλιάζοντας στην απόλυτη ένδεια επιχειρήσεις, διανόηση και ολόκληρο τον λαό.


Είναι αυτοί που ταπείνωσαν ανεξίτηλα και όσο κανένας άλλος την πατρίδα μας και την Ιστορία μας.
Είναι αυτοί που ισοπέδωσαν το Σύνταγμα το οποίο υποτίθεται ότι υπερασπίζονται ενώ το καταργούν και καταφέρνουν σήμερα και υπάρχουν αψηφώντας το!

Είναι αυτοί που χώρισαν τους Έλληνες σε ολίγους ημέτερους άρπαγες χρυσοκάνθαρους και σε πολλούς ξυπόλητους πεινασμένους άστεγους, απελπισμένους ζητιάνους που κοιμούνται στον δρόμο, σε μια μοίρα που δυστυχώς επιφυλάσσουν δολίως και στους υπόλοιπους νοικοκυραίους του λαού μας, κλέβοντας, αρπάζοντας ακόμα και τα σπίτια τους…

Είναι αυτοί που αύξησαν επικίνδυνα την υπογεννητικότητα των Ελλήνων, απειλητικά για την εθνική μας συνέχεια.
Εχθρός μας είναι ετούτοι εδώ οι πολιτικοί εγκληματίες που εν ψυχρώ και εν γνώσει τους δολοφόνησαν με απόλυτη ηθική και φυσική αυτουργία, 4000 ανθρώπους τής απέραντης απόγνωσης και της δυστυχίας.

Είναι αυτοί που «εκτέλεσαν μια ολόκληρη γενιά» και που σήμερα κυνηγούν απηνώς τούς μη έχοντες και χαρίζουν δώρα, παροχές και διαγραφή οφειλών για φοροδιαφυγές, σε πλούσιους και σε κομματικούς φίλους, αποκτώντας έτσι ασύλληπτη σήμερα περιουσία!
Είναι αυτοί που έστησαν συνωμοτικά μεταξύ τους, την πιο ύπουλη άτυπη δικτατορία, την πολύ πιο καταστροφική από την επταετία.

Είναι οι υμέτεροι και τα πλούσια επιδοτούμενα ΜΜΕ, που κάνουν προγραμματισμένη πλύση εγκεφάλου, «ράντισμα» διαρκείας στον ελληνικό λαό, ώστε να τον αποπροσανατολίζουν, απονευρώνουν, αποκοιμίζουν για να μην βλέπει τι του κάνουν, ώστε τελικά να μην αντιδρά πια, όπως και δεν αντιδρά…

Αυτοί είναι οι εχθροί μας, που είναι και οι εχθροί σας, είναι και εχθροί κάθε ηθικής και εθνικής ελληνικής τάξης. Και δεν θα ησυχάσουμε, μέχρι που κάποιο λαϊκό δικαστήριο θα τους καθίσει νόμιμα, τίμια και αντικειμενικά στο σκαμνί για να δικαστούν και να αποκατασταθεί η δικαιοσύνη αλλά και η τιμή των Ελλήνων.


Αυτά είναι τα πιστεύω μας για όλους και για όλα. Και δεν θα ησυχάσουμε μέχρι -στα πλαίσια μιας απόλυτα άτεγκτης αλλά σοβαρής και αξιόπιστης Δημοκρατίας- να επιτευχθεί αυτή η κάθαρση και η νέα μας ελληνική πορεία σε καλύτερα επιτέλους, πεπρωμένα..»

Κώστας Χατζιδάκης 

 kostashatzidakis.blogspot.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *