«Αποστολή αυτοκτονίας» η πτήση του Μπόινγκ λένε οι ερευνητές

Και «ανεξήγητη επικοινωνία» εντόπισαν οι αρχές

Περί ενδείξεων για «μερική επικοινωνία μεταξύ του αεροσκάφους και ενός επίγειου σταθμού στις 00:19», έκανε λόγο ο….

υπουργός Μεταφορών της Μαλαισίας στην ενημέρωση του για το Μπόινγκ, προσθέτοντας κι άλλο μυστήριο στις συνθήκες της εξαφάνισης του αεροσκάφους των Μαλαισιανών Αερογραμμών.

Ο Χισαμουντίν Χουσεΐν αποκάλυψε ότι «υπάρχουν ενδείξεις για μερική επικοινωνία μεταξύ του αεροσκάφους και ενός επίγειου σταθμού στις 00:19». Πρόκειται για ασθενές σήμα που που έλαβε ο σταθμός το πρωί του Σαββάτου, δεν διευκρινίζεται όμως ποιός ήταν αυτός ο σταθμός. Επί του παρόντος δεν κατανοούμε τη μετάδοση του σήματος, το οποίο εξετάζεται ακόμη, τόνισε ο υπουργός. Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τη χθεσινή ενημέρωση το αεροσκάφος έχει πέσει στο νότιο Ινδικό και δεν υπάρχουν επιζώντας, όμως, οι κακές καιρικές συνθήκες είχαν σαν αποτέλεσμα να ανασταλούν οι επιχειρήσεις στην περιοχή.

Αποστολή αυτοκτονίας Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με δημοσίευμα της Telegraph που χθες έφερε στη δημοσιότητα τους πλήρεις διαλόγους του αεροσκάφους με τους ελεγκτές, η συντριβή ήταν μια αποστολή αυτοκτονίας.

Η εφημερίδα αναφέρει ότι οι ερευνητές πιστεύουν ότι ούτε κάποια φωτιά, ούτε κάποια βλάβη είναι ικανές να προκαλέσουν τη διακοπή της επικοινωνίας του αεροσκάφους πριν αυτό βγει εκτός πορείας και συνεχίσει να πετά επί επτά ώρες πάνω από τη θάλασσα.

Οι ερευνητές αναφέρουν ότι το αεροσκάφος πετούσε «ορθολογικά» και επομένως “όλο αυτό ήταν μια εσκεμμένη πράξη από κάποιον που επέβαινε στο σκάφος και ήθελε να κάνει ό,τι έκανε». Τίποτα όμως, όπως λένε, δεν υποδεικνύει το κίνητρο”.

Πηγή: www.lifo.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *