Τα ρουσφέτια στις προσλήψεις στον Δήμο Λαμιέων συνεχίζονται…

Για έλλειψη αντικειμενικών κριτηρίων και για μεροληψία στις προσλήψεις ιατρικού προσωπικού στις δομές…

του Δήμου κατηγορεί ο Ιατρικός Σύλλογος τον Δήμο Λαμιέων.

Στην επιστολή, που δημοσιεύουμε, ο Ιατρικός Σύλλογος στην ουσία κρίνει πως η συγκεκριμένη διαδικασία που ακολουθήθηκε για την απασχόληση 3 ιατρών για παροχή ιατρικής βοήθειας και την συνταγογράφηση στα ΚΑΠΗ είναι άδικη και πως δημιουργεί συνθήκες άνισης μεταχείρισης για τους ιατρούς της πόλης.

Να σημειώσουμε πως την περσινή χρονιά ο Ιατρικός Σύλλογος με κλήρωση, ανάμεσα στους νέους ιατρούς, πρότεινε αυτούς που τελικά απασχολήθηκαν με έμμισθη θέση στον δήμο.

Αντίθετα το 2013 αγνοήθηκε η διαφανής αυτή διαδικασία και επελέγησαν τρεις ιατροί με απ’ευθείας αναθέσεις και με κανένα κανένα προφανές κριτήριο αξιολόγησης, δημιουργώντας την αίσθηση των καθαρά ρουσφετολογικών προσλήψεων.

Διαβάστε την επιστολή του Ιατρικού Συλλόγου Φθιώτιδας που εστάλη προς τον Δήμαρχο Λαμιέων, τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου (προς ενημέρωση των Δημοτικών Συμβούλων), τον Πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. της Κοινωφελούς Επιχείρησης και τους ιατρούς μέλη του Ι.Σ.Φθιώτιδας:

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
Όθωνος 1 Λαμία – 35100
τηλ.- fax: 22310 22001, e-mail: info@isf.gr, site: www.isf.gr

Λαμία 11/9/2013

A.Π. 588

Προς
-Τον Δήμαρχο Λαμίας κο Κοτρωνιά
-Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Λαμίας
(προς ενημέρωση Δημ. Συμβουλίου)
-Πρόεδρο-Διοικητικό Συμβούλιο Κοινοφελούς Επιχείρησης Δήμου Λαμίας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

Στα πλαίσια της δίκαιης και ισότιμης μεταχείρισης μεταξύ των γιατρών-συμπολιτών του δήμου, σε περίπτωση απασχόλησης ιατρικού δυναμικού στις δομές των υπηρεσιών σας, παρακαλούμε να ενημερώνετε τον Ιατρικό Σύλλογο Φθιώτιδας σχετικά, ώστε να υπάρχει η δυνατότητα χρησιμοποίησης του ιατρικού δυναμικού με αντικειμενικά κριτήρια και χωρίς να δημιουργούνται ανωφελή σχόλια περί μεροληψίας.

Λεωνίδας Αναγνωστόπουλος
Πρόεδρος

Μιχάλης Μπαρπαρούσης
Γραμματέας

pepla.blogspot.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *